Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55781

Vacature: Proces Operator voor Mission Foods in Roermond

VACATURENR lv-55781 (12-01-2017)

Vacature: Proces Operator voor Mission Foods in Roermond

Mission Foods Roermond is onderdeel van de Mexicaanse groep Gruma SA de CV, welk wereldwijd marktleider is op het gebied van productie en marketing van tortilla’s, met een productieaandeel van meer dan 25% van de wereldwijde consumptie van tortilla’s.

Met operaties in Mexico, de Verenigde Staten, Centraal Amerika, China, Australië en Europa is Gruma ‘s werelds grootste fabrikant van tortilla’s

Samen met de vestigingen in Coventry, Seaham, Madrid en Moskou vormt Roermond Mission Foods Europe. In Roermond worden met ruim honderdveertig medewerkers diverse soorten tortilla’s en wraps geproduceerd.

Op de afdeling Bakkerij zijn wij op zoek naar een:

PROCES OPERATOR


die met behulp van de modernste technologieën en onder de hoogste kwaliteitseisen onze producten produceert.

De operator is in belangrijke mate zelfstandig verantwoordelijk voor het bedienen, bewaken en controleren van de diverse bakkerijmachines.
Hierbij hoort het instellen en omstellen van de in productielijnen opgestelde machines zodanig dat het proces minimaal wordt onderbroken, het signaleren en oplossen van kleine storingen en het verzorgen van bijbehorende eenvoudige administratieve werkzaamheden.

U beschikt over de volgende kwaliteiten:
  • u beschikt over enkele jaren ervaring binnen een producerend voedingsmiddelenbedrijf in machinebediening.
  • u bent flexibel inzetbaar binnen 3- tot 5-ploegendiensten.

Wij bieden u een afwisselende zelfstandige functie in een leuk team. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO voor het Bakkersbedrijf.

Indien u interesse heeft in deze functie, dan ontvangen wij uw reactie (schriftelijk of via e-mail) graag via onderstaand adres:

Mission Foods Roermond
t.a.v. Human Resources
Postbus 343
6040 AH ROERMOND

E-mail  jobs_nl@missionfoods.com
Meer info  www.missionfoods.info