Vacature: http://www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-55788

Vacature: Customer Service Supervisor in Zuid Limburg via Coulant

VACATURENR lv-55788 (12-01-2017)

Vacature: Customer Service Supervisor in Zuid Limburg via Coulant

Werkgeversinfo
Onze internationale opdrachtgever is wereldwijd de grootste producent van apparatuur gelegen in Zuid Limburg. Innovatie en specialisatie staan hierbij hoog in het vaandel.

Functieomschrijving
Ter uitbreiding van het team wij voor deze internationale organisatie op zoek naar een Customer Service Supervisor. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het zo effectief mogelijk laten functioneren van het Customer Service Team en treedt je op als aanspreekpunt voor de klanten (zowel intern als extern) bij problemen en ontwikkelingen van diensten.

Je coacht en begeleidt het team om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Je implementeert een ontwikkel - en opleidingsplan voor het personeel voor hun vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor de naleving van het zakelijke, regionale en lokale beleid. Je voert wijzigingen door in het proces. Je creëert een efficiënte werkwijze m.b.t. verzendingen / leveringen in samenwerking met de afdeling Sales en de Verbeter Manager. Je werkt intensief samen met Customer Service / Sales team en de Data Manager Specialist. Je draagt er zorg voor dat iedereen continue bezig is met het verbeteren van de kwaliteit die de organisatie uitstraalt.

Je bent het aanspreekpunt voor Customer Service / Sales team en de klanten in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van o.a. EDI, geautomatiseerde orders en E- facturatie. Je neemt de leiding over landelijke regels inzake procesverbetering van de waardeketen in overleg met de Verbeter Manager.

Functie-eisen
Herken jij jezelf in het volgende profiel? Dan is dit wellicht dé baan voor jou!
Je hebt een afgeronde HBO opleiding (Bedrijfskunde of Commercie) of HBO niveau verkregen door ervaring of een opleiding gericht op de dienstverlening aan klanten. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een Customer Service omgeving (bij voorkeur leidinggevend). Je beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal uitstekend. Je bent klantgericht, je vindt het een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je organisatorisch sterk onderlegd waardoor je je zaken altijd op orde hebt. Bovenal heb je het vermogen om te multi tasken zonder je aandacht voor details te verliezen. Ten slotte ben je stressbestendig, in staat om snel te schakelen en daadkrachtig genoeg om adhoc problemen op te kunnen lossen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een uitdagende leidinggevende functie met een gevarieerd takenpakket binnen een groeiende organisatie. Deze functie zal worden ingevuld op basis van Werving & Selectie; bij gebleken geschiktheid zul je direct in dienst treden bij onze opdrachtgever.

Contact
Interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je cv naar Laura@coulant.nl of bel 088-5000721 voor meer informatie

E-mail  Laura@coulant.nl
Meer info  www.coulant.nl