Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58153

Vacature: Junior Unified Communications Adoption Consultant voor Kreuze Telecom in Maastricht Airport

VACATURENR lv-58153 (06-06-2017)

JUNIOR UNIFIED COMMUNICATIONS ADOPTION CONSULTANT


Voor onze organisatie zijn we op zoek naar de juiste collega’s om ons team te versterken. Herken je jezelf in het profiel en zie je de uitdaging in de werkzaamheden en de markt waarin wij opereren, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Maak vandaag nog de keuze voor Kreuze!

Wie we zijn
Kreuze is sinds 1991 uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke telecomadviseurs van het zuiden van het land. Door de veranderende markt is telecom steeds meer verweven met IT en heeft Kreuze deze stap proactief genomen. Ons hecht team bestaat inmiddels uit circa veertig professionals. Mensen die gek zijn van telecom en IT en perfect op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dagelijks waaieren ze uit over Limburg en Brabant om organisaties optimaal bereikbaar te maken. Bedrijven en instellingen met pak ’m beet 5 tot 500 medewerkers en actief in de sectoren industrie, onderwijs, overheid, vervoer, zakelijke dienstverlening en zorg.

Wat we doen
We bedenken slimme oplossingen waardoor organisaties beter bereikbaar worden. We zorgen ervoor dat medewerkers altijd verbonden zijn – met hun klanten en met elkaar.
Aan de ene kant zorgt dat ervoor dat de klantinteractie en in het spoor daarvan de klanttevredenheid verbetert. Aan de andere kant kan er efficiënter worden gewerkt en worden organisaties productiever.

Functieomschrijving
Als Junior UC Adoption Consultant is het jouw missie om onze klanten optimaal te adviseren over en gebruik te laten maken van de nieuwste technologieën.
Je maakt onderdeel uit van ons multidisciplinair team, bestaande uit o.a. presales/ICT consultants, engineers, project- en accountmanagers. Samen zorg je ervoor dat onze bestaande en nieuwe klanten de nieuwste technologieën, als standaard of geïntegreerd in maatwerkoplossingen, optimaal adopteren en gebruiken waardoor bedrijfsprocessen beter tot hun recht komen en men meer rendement haalt uit hun organisatie. We ondersteunen in het maximaliseren van hun core-business. Dit kan zowel vanuit de optiek van pre- als after-sales plaatsvinden.

Wat ga je zoal doen?
Binnen het team ben je verantwoordelijk voor een diversiteit aan activiteiten variërende van taken binnen een project tot het uitrollen en aansturen van eigen projecten. Je zult tijdens het uitvoeren van je taken ondersteund en getraind worden door een van onze senior consultants.
Omdat een goed advies vooral bestaat uit kennis en eigen ervaring woon je presentaties, cursussen en trainingen bij, zowel intern als extern om bekend te worden met de oplossingen die we creëren en aanbieden. Zo leer je onze organisatie kennen, de markt waarin wij opereren en de klanten die wij bedienen.

Wie ben jij?
Onze medewerkers hebben het juiste Kreuze DNA. Je bent een teamspeler, die positief kritisch is maar zeker acteert vanuit een “will to serve” gericht op het succes van onze klanten. Je geniet van het delen van je kennis en het is een must om de drive te hebben om voorop te blijven lopen in de technologie. Je staat aan het begin van een mooie carrière en voelt je comfortabel in een dynamische organisatie.
Je bent representatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel in woord als geschrift. Vanuit een creatieve en oplossingsgerichte invalshoek werk je samen om gestelde doelen te bereiken.

Competenties
 • Overtuigend door kennis en ervaring
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Passie voor coachen, trainen en begeleiden
 • Analytisch denkvermogen
 • Inspirerend en ambitieus
 • Kwaliteits- en resultaatgericht
 • Initiatiefrijke teamspeler
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Commercieel en klantgericht
 • Kennis van UC systemen (bij voorkeur Microsoft en/of Cisco)

Opleiding en ervaring
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt met maximaal 1-2 jaar werkervaring
 • Je hebt een afgeronde HBO en/of WO opleiding

Wat kun je verwachten in je nieuwe job?
We bieden je een uitdagende functie, die je zelf mee kunt vormgeven. Je krijgt de mogelijkheid om met ons mee te denken en te groeien. We stimuleren hierbij persoonlijke ontwikkeling, pro activiteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Met uitstekende arbeidsvoorwaarden zowel primair als secundair. We streven we naar medewerkerstevredenheid en naar een optimaal evenwicht tussen werk en privé. We vragen passie en betrokkenheid en geen 9-5 mentaliteit.

Interesse?
Neem contact op met onze salesmanager Mischa Walraven: m.walraven@kreuze.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

E-mail  m.walraven@kreuze.nl
Meer info  www.kreuze.nl