Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58174

Vacature: ANIOS Verzekeringsgeneeskunde via Be Well Zorgprofessionals in Limburg

VACATURENR lv-58174 (07-06-2017)

Vacature: ANIOS Verzekeringsgeneeskunde via Be Well Zorgprofessionals in Limburg

Be Well Zorgprofessionals detacheert en bemiddelt hoogopgeleide, ervaren medewerkers voor de zorg- en welzijnssector. Be Well Zorgprofessionals kijkt niet alleen naar de harde eisen van een functie, maar ook naar competenties en persoonlijkheid, mede door de inzet van assessments. Be Well Zorgprofessionals heeft bewezen ervaring in het detacheren van zorg & welzijn professionals bij gerenommeerde zorgorganisaties.

In het kader van een samenwerking met een unieke overheidsinstantie is Be Well Zorgprofessionals op zoek naar:

Meerdere

ANIOS VERZEKERINGSGENEESKUNDE (M/V)

voor 32 – 36 uur per week

Onze opdrachtgever, een overheidsinstantie, voert namens de overheid de werknemersverzekeringen uit. Sociaal Medische Zaken (SMZ) is de divisie van de overheidsinstantie die de beoordelingen van de arbeidsgeschiktheid uitvoert en adviezen uitbrengt die herstel en re-integratie bevorderen. Met een eigen expertisecentrum levert SMZ hoogwaardige kennis op het gebied van verzekeringsgeneeskunde en arbeidskunde.

Resultaatgebieden
Je beoordeelt cliënten die door ziekte of een andere sociaal medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken en in een uitkeringssituatie zijn beland of een arbeidsongeschiktheidsuitkering hebben aangevraagd. Vanuit je medisch specialisme beoordeel je binnen een wettelijk kader de mogelijkheden van onze cliënten om terug te keren in het arbeidsproces.
Vakinhoudelijk en bedrijfskundig draag je bij aan een constante verbetering van de kwaliteit, resultaten en verdere professionalisering van de organisatie en beroepsgroep. Teamleden hanteren korte communicatielijnen en werken intensief en op basis van wederzijds respect met elkaar samen.
Met je medische vakinhoudelijke kennis lever je een directe bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de sociaal-medische expertise van UWV om daarmee het kennisniveau en het innoverende vermogen van de verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen te verhogen.

Kennis en vaardigheden
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding geneeskunde en een BIG registratie
  • Werkervaring is een pré, maar geen vereiste

Competenties
  • Je persoonlijke kwaliteiten kenmerken zich door integriteit, deskundigheid, respect en resultaatgerichtheid
  • Je bent samenwerkingsgericht en zet graag een teamprestatie neer met de vrijheid van professionele zelfstandigheid

Wat bieden we je?
Als ANIOS start je met een minimaal salarisniveau van € 3.284 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek.

Wij bieden een jaarcontract met de mogelijkheid om het contract vervolgens om te zetten naar een vast contract.

Afhankelijk van kennis en ervaring bestaat de mogelijkheid tot het in dienst treden met een vast contract. Dit wordt in overleg bepaald.

Na het eerste jaar bestaat de mogelijkheid om in een "andere keuken" te kijken. Dat wil zeggen dat je via Be Well de kans krijgt om de komende jaren verschillende ervaringen kunt opdoen alvorens je de keuze maakt om je in een bepaalde vakgebied te specialiseren.

Solliciteren?
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met Ramon van der Stelt via het telefoonnummer 043 - 365 92 88 of reageer je via onderstaande link: selector.bewellprofs.nl/job_opening/show/176

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Meer info  www.bewellprofs.nl