Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58200

Vacature: Medewerker New Business (Duitse Markt) voor Escape Mobility in Landgraaf

VACATURENR lv-58200 (08-06-2017)

Vacature: Medewerker New Business (Duitse Markt) voor Escape Mobility in Landgraaf

Bedrijfsprofiel
Escape Mobility Company te Landgraaf is een vooraanstaand producent op het gebied van innovatieve evacuatieoplossingen. Zij ontwikkelt en produceert in eigen beheer o.a. evacuatieproducten zoals de Escape-Chair®, Escape-Sheet® en de Escape-Mattress® en verkoopt deze onder andere aan de zorg- en onderwijssector, overheden en bedrijven. De kwalitatief hoogwaardige producten en uitstekende service hebben er voor gezorgd dat Escape Mobility Company toonaangevend is in de branche.

Escape Mobility Company zoekt vanwege verdere groei een

MEDEWERKER NEW BUSINESS (DUITSE MARKT)

(32-40 uur)

Functieomschrijving.
In deze brede commerciële binnendienst functie ben je verantwoordelijk voor de online en telefonische acquisitie van nieuwe klanten in Duitsland. Hierbij doe je online research werk, onderzoek je de markten en breng je potentiële klanten in kaart. Je plant de afspraken met de buitendienstmedewerker en draagt zorg voor het versturen van e-mails en direct mails. Deze mails volg je vervolgens op een adequate wijze op. De uitkomsten bespreek je met je direct leidinggevende.

Profiel:
Zonder nieuwe klanten geen omzetgroei. Dit begrijp jij als geen ander.
Als medewerker New Business ben je een pionier met een sterk commerciële instelling, ben je enthousiast en flexibel en heb je ervaring binnen online acquisitie en telefonische acquisitie.
Jouw ervaring in combinatie met jouw persoonlijkheid zorgen ervoor dat je stressbestendig bent en zowel zelfstandig als ook in teamverband goed functioneert.
Het is vanzelfsprekend dat je de Duitse taal uitstekend beheerst maar daarnaast ook Nederlands spreekt. Beheersing van ook de Engelse taal is een pré.
Indien je niet beschikt over aantoonbare ervaring en beheersing Duitse taal zal er niet gereageerd worden op de sollicitatie.

Wij bieden:
  • Een baan binnen een groeiend en innoverend bedrijf
  • Prettige open en informele werksfeer
  • Loon in overeenstemming met kennis en ervaring
  • Standplaats: Landgraaf - Nederland

Contact gegevens:
Dhr. Joep Cuijpers, Marconistraat 32, 6372 PN, landgraaf, 045-5280670 / j.cuijpers@escape-mobility.com

Geen acquisitie n.a.v. deze advertentie!!!

E-mail  j.cuijpers@escape-mobility.com
Meer info  www.escape-mobility.com