Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58216

Vacature: Medewerker Salarisadministratie voor ProfCore in Geleen

VACATURENR lv-58216 (09-06-2017)

Vacature: Medewerker Salarisadministratie voor ProfCore in Geleen

Ben jij communicatief vaardig, sta je stevig in je schoenen, ben je pro-actief en stressbestendig? Zoek je een ontzorgende rol waarin je naast uitvoerend en controlerend ook adviserend te werk gaat? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een

MEDEWERKER SALARISADMINISTRATIE (FULLTIME)


Voor het Shared Service Center, gevestigd in Geleen

Salaris is een belangrijk onderdeel van de arbeidsvoorwaarden van onze medewerkers. De salarisadministratie dient zorg te dragen voor een tijdige, juiste en volledige administratie.

Als salarisadministrateur ben je onderdeel van ons Shared Service Center en werk je nauw samen met de afdelingen Bedrijfsadministratie, Bedrijfsbureau en ICT. Dit team ontzorgt de directe operatie van ProfCore op alle mogelijke manieren. Ook jouw rol is hierin van belang!

Wat zijn je werkzaamheden in deze functie?
 • Het verzamelen, verwerken en controleren van personeels- en salarisgegevens;
 • Je draagt zorg voor een correcte toepassing van de wet- en regelgeving;
 • Je treft voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van de jaarrekening;
 • Het is belangrijk dat je de Ondernemings Cao op correcte wijze interpreteert en toepast;
 • Het verzorgen van rapportages en overzichten (structureel en ad hoc);
 • Je controleert en muteert pensioen- en verzekeringsgegevens;
 • Je bent het aanspreekpunt voor vragen van medewerkers, leidinggevenden en externe instanties over het salaris en de verwerking van mutaties.

Wij denken dat je met onderstaand profiel goed bij de organisatie past:
 • MBO+ werk- en denkniveau, PDL is een pré.
 • Enkele jaren relevante werkervaring is een pré.
 • Ervaring met Profit (AFAS) is een pré.
 • Goede kennis van MS Office, in het bijzonder Excel.
 • Affiniteit met administratie en cijfers.
 • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden.
 • Kennis van de actuele wet- en regelgeving en ook bereid zijn de kennis up to date te houden.
 • Proactief, accuraat, flexibel en een echte teamplayer.

ProfCore
ProfCore is een toonaangevende projectorganisatie in de procestechniek en logistiek. Wij zijn een solide organisatie, jong van geest en hebben veel plannen en ambities voor de toekomst. Wij zijn werkzaam in Limburg, Brabant, Gelderland en NordRhein-Westfalen (DE).

Onze teams zijn werkzaam in verschillende branches, van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier. ProfCore heeft ruim 500 medewerkers in dienst die ‘t ProfCore DNA uitdragen; oprecht, gedreven, betrouwbaar, loyaal, afspraak is afspraak, flexibel, enthousiast, vernieuwend, oplossingsgericht, professioneel en een gezonde dosis humor.

Bij ProfCore werken we bij alles wat we doen vanuit drie kernwaarden: Betrouwbaar, Ondernemend en Samen. Op deze manier creëren we een prettige werkplek, waar we samen ambities nastreven en waarmaken.

Wil jij meegroeien met onze organisatie en deel uitmaken van onze ambities? Dan biedt ProfCore je naast goede primaire arbeidsvoorwaarden ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een collectiviteitskorting op individuele verzekeringen en 32,5 vakantiedagen. Bij goed functioneren heb je uitzicht op een bonusregeling en een onbepaalde tijd contract na een jaar.

ProfCore: "People to accelerate your business"
Heb jij ‘t ProfCore DNA? Solliciteer dan nu! Stuur je reactie naar ProfCore Group, ter attentie van Jean-Paul van Velzen, e-mail jean-paul.vanvelzen@profcore.nl

Heb je nog vragen? Ook dan horen we het graag. Voor inhoudelijke informatie over deze functie bel je met Jean-Paul van Velzen, Financieel Directeur: +31 (0)88-4787777.

Meer info over ProfCore vind je ook op www.profcorewerkt.nl, profcore.nl, of bezoek ons op Facebook, LinkedIn, YouTube of Twitter!

E-mail  jean-paul.vanvelzen@profcore.nl
Meer info  www.profcorewerkt.nl