Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58222

Vacature: Shift Supervisor voor OCI Nitrogen in Geleen

VACATURENR lv-58222 (09-06-2017)

SHIFT SUPERVISOR GELEEN

OCI Nitrogen maakt kunstmest en melamine. Met onze kunstmest kunnen boeren vrijwel alle gewassen, zoals aardappelen, tarwe en grasland, bemesten. Melamine is een essentiële grondstof in coatings en harsen voor met name de houtindustrie.

Voor onze melaminefabriek op Chemelot in Geleen zijn we op zoek naar een Chef van Dienst/Shift Supervisor.

Uitdaging
Als Chef van Dienst/Shift Supervisor stuur je een team van ongeveer 15 operators aan. Met dit hecht team werk je in vijfploegendienst volgens het 2-2-2-rooster.
Je vervult een voorbeeldfunctie en weet jouw team te stimuleren, motiveren en in beweging te brengen. Daarnaast realiseer je de vastgestelde productiedoelstellingen volgens de normen voor kwaliteit, kosten, kwantiteit en tijdigheid en de regelgeving inzake milieu, veiligheid en arbo. Je houdt toezicht op de werkzaamheden van zowel eigen medewerkers als contractors. Je geeft leiding bij grote storingen en calamiteiten met als doel binnen de noodzakelijke tijd weer een veilige en stabiele werkomgeving te bereiken.

Daarnaast:
  • Zie je toe op de gewenste kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van de ploeg
  • Volg je de werkprocessen in nauwe samenspraak met het plantmanagement
  • Vervul je HR-taken op gebied van o.a. functioneren, beoordelen, verzuim, opleiding
  • Monitor en stuur je op de inzetbaarheid van medewerkers

Profiel
We zoeken iemand met:
  • MBO+ werk- en denkniveau in een technische discipline/Vapro C opleiding, aangevuld met ervaring in vergelijkbare productieprocessen
  • Enkele jaren relevante werkervaring als Chef van Dienst/Shift Supervisor of een soortgelijke leidinggevende functie binnen een productie-omgeving
  • Kennis van relevante veiligheidsaspecten (o.a. SHE voorschriften en veiligheidsstudies)
  • Zeer sterke communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een veelzijdige en uitdagende baan met prima arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een marktconform salaris met continudiensttoeslag.

Contact
Lijkt je dit een mooie uitdaging? Vul dan het sollicitatieformulier in vóór 1 juli 2017 door de button 'Solliciteer' te selecteren. Na de sluitingsdatum hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Edith Krijnen, HR Business Partner via edith.krijnen@ocinitrogen.com of via 046-7020158.

Solliciteren
E-mail  edith.krijnen@ocinitrogen.com
Meer info  www.ocinitrogen.com