Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58226

Vacature: Parttime Verpleegkundigen (Niveau 4 of 5) voor Proteion in Regio Midden-Limburg

VACATURENR lv-58226 (09-06-2017)

Vacature: Parttime Verpleegkundigen (Niveau 4 of 5) voor Proteion in Regio Midden-Limburg

Proteion
Het Verpleegkundig Team binnen de Thuiszorg is deskundig op het gebied van medisch-specialistische verpleging in de thuissituatie. Door het inzetten van het Verpleegkundig Team kunnen cliënten mogelijk eerder naar huis vanuit het ziekenhuis of kan een ziekenhuisopname worden voorkomen.

Voor het Verpleegkundig Team in de Thuiszorg (regio Midden-Limburg) zoeken wij

VERPLEEGKUNDIGEN (NIVEAU 4 OF 5)


Het Verpleegtechnisch Team binnen de Thuiszorg is een team van verpleegkundigen dat zich bezig houdt met (hoog) complexe verpleegtechnische handelingen en verpleegkundige handelingen die minder vaak voorkomen. Het doel van het verpleegtechnisch team is om de bekwaamheid en bevoegdheid voor deze gespecialiseerde verpleegkundige handelingen in de thuiszorg te garanderen. Daarnaast coördineren deze verpleegkundigen binnenkomende alarmeringen van cliënten naar de wijkteams of handelen deze zelf af. Op deze manier kunnen mensen langer in hun eigen woonomgeving worden verzorgd.

Ben jij de Verpleegkundige die wij zoeken?
Om als Verpleegkundige in het Verpleegkundig Team in de Thuiszorg goed invulling te geven aan deze functie zoeken wij collega’s die het complete pakket van verpleegkundige zorg kunnen leveren. Je bent creatief ingesteld en werkt oplossingsgericht. Door jouw kennis en vaardigheden wordt de cliënt optimaal geïnformeerd en voorzien van de juiste verpleegkundige zorg. Verder ben je integer, betrouwbaar, representatief en gastvrij. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet onze cliënten te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Mogelijke specialistisch verpleegkundige handelingen
 • Subcutane pijnbestrijding en palliatieve sedatie
 • Diverse infusietherapieën: inbrengen en verzorgen van perifere infusen
 • Aansluiten en verzorgen centraal veneuze catheter
 • Aanprikken en verzorgen Porth-a-Cath
 • Inbrengen maagsondes bij baby’s, kinderen en volwassenen
 • Wisselen PEG sonde
 • Wisselen suprapubis katheter
 • Continue Ambulante Peritoneaal Dialyse
 • Drainzorg
 • Vac therapie

Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij zouden het leuk vinden als jij het Verpleegkundig Team binnen de Thuiszorg daarbij komt versterken.

Ben je al werkzaam in een wijkteam van Proteion?
Dan is dit een leuke combinatie functie. Wij bieden je dienstverband aan voor gemiddeld 8 uur per week in combinatie met je huidige dienstverband binnen de thuiszorg.

Ben je (nog) niet werkzaam in een wijkteam van Proteion?
Ook dan nodigen wij je van harte uit om je belangstelling kenbaar te maken. Wij gaan dan graag met je in gesprek over een dienstverband voor gemiddeld 24 uren per week waarbij je 16 uur per week werkzaam bent als Verpleegkundige in de Thuiszorg en 8 uur per week als Verpleegkundige in het Verpleegkundig Team van de Thuiszorg.

Wij willen je ook graag een salarisindicatie geven:
 • de functie van verpleegkundige niveau 4 is ingeschaald in FWG 45 met een maximum van 3.032,60 euro bij een dienstverband van 36 uur per week.
 • de functie van verpleegkundige niveau 5 is ingeschaald in FWG 50 met een maximum van 3.444,48 euro bij een dienstverband van 36 uur per week.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het werken in Verpleegkundig Team in de Thuiszorg? Dan kun je voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Chantal Geurts, 1e Wijkverpleegkundige, via 06-526 69 266.

Voor vragen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met onze HR-businesspartner Wil Erdkamp, via 06-138 25 060.

Solliciteren
Meer info  www.proteion.nl