Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58227

Vacature: Junior Category Marketeer voor Wickey in Gangelt (D)

VACATURENR lv-58227 (09-06-2017)

Vacature: Junior Category Marketeer voor Wickey in Gangelt (D)

Wickey is een internationale online onderneming, die zich gespecialiseerd heeft in kwalitatief hoogwaardige houten speeltoestellen. Met webshops in heel Europa heeft Wickey zich in korte tijd ontwikkeld tot een van de grootste aanbieders van outdoor speeltoestellen. Onze houten speeltoestellen ontwikkelen, produceren en assembleren we zelf in ons bedrijf. Om onze groei voort te zetten zijn we op zoek naar een gedreven:

JUNIOR CATEGORY MARKETEER (M/W)


Als Junior Category Marketeer beheer je een of meerdere van de productcategorieën binnen het assortiment van Wickey. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de sales van onze schommels, zandbakken of speeltoestellen. Je werkt samen in een team met jonge online marketeers van diverse afdelingen en zet je kennis, kunde en enthousiasme in om de groei van jouw productcategorie te stimuleren. Je stelt doelen om de digitale strategie van jouw productcategorie optimaal in te vullen.

Je taken zijn
  •  Uitvoeren en optimaliseren van de online marketingstrategie van jouw productcategorie
  •  Maken van analyses van de huidige sales en het maken en implementeren van actieplannen
  •  Analyseren van het koop- en marktgedrag
  •  Marktonderzoek naar nieuwe en/of bestaande markten

Je profiel
  •  Enthousiaste HBO-starter, met een afgeronde commerciële opleiding
  •  Passie voor de online business
  •  Een commerciële, creatieve instelling met het vermogen je in de klant te verplaatsen
  •  Zelfstandig en teamplayer, gedreven, doelgericht
  •  Vloeiend Duits is niet nodig. Belangrijk is, dat je je verstaanbaar kunt maken

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie binnen een succesvolle, gezonde en internationaal groeiende organisatie met aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden en voorwaarden. Wickey is een teamgeoriënteerde organisatie met een open bedrijfscultuur, een platte organisatiestructuur en leuke gedreven collega’s. Kijk ook eens op www.wickey.nl, www.fatmoose.nl en www.wickeydream.nl. Standplaats: Gangelt (D)

Interesse gewekt?
Vind je het een uitdaging om te werken binnen een dynamisch team van jonge professionals, waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei? Dan willen we je graag leren kennen! Stuur je cv met motivatie per e-mail naar job@wickey.de. Voeg tevens een salarisindicatie en de vroegst mogelijke startdatum bij.

E-mail  job@wickey.de
Meer info  www.wickey.nl