Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58233

Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst Nespresso voor Teleperformance in Maastricht

VACATURENR lv-58233 (09-06-2017)

Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst Nespresso voor Teleperformance in Maastricht

Dit ga je doen als Commercieel Medewerker Binnendienst voor Nespresso

Als Commercieel Medewerker Binnendienst van Nespresso ben jij het eerste aanspreekpunt voor een selecte club koffiegenieters. Behalve Commercieel Medewerker Binnendienst ben je bovenal ook Nespresso specialist. Dit betekent dat clubleden met alle vragen over Nespresso bij jou terecht kunnen. Je kunt hierbij denken aan vragen over de verkrijgbaarheid van Limited Editions Nespresso capsules of accessoires voor bij de koffiemachine. Je zal clubleden adviseren bij het bestellen van Nespresso capsules en hen informeren over de status van hun bestelling of retourzending. De focus ligt hierbij op geschreven contact via e-mail en chat, daarnaast zal je ook telefonisch contact met klanten hebben.

Heeft een clublid al lang geen bestelling meer geplaatst? Dan is het aan jou om met het clublid contact op te nemen om zijn behoefte voor Nespresso capsules te inventariseren. Als échte Nespresso specialist weet jij het clublid een product aan te bevelen dat aansluit op zijn behoefte. Soms komt het voor dat de Nespresso machine helaas niet werkt. Op basis van jouw kennis kun jij het clublid op de juiste wijze informeren over wat er moet gebeuren en hoe de machine onverhoopt ter reparatie kan worden aangeboden. Vragen die licht technisch van aard zijn, los je uiteraard zelf op. Naast het aanspreekpunt voor bestaande clubleden, sta jij ook klaar voor nieuwe clubleden om ze te registreren en uitleg te geven over de voordelen van de Nespresso club.

Jouw ontwikkeling
Commercieel Medewerker Binnendienst word je niet zo maar, daar gaat een fulltime training van twee weken aan vooraf. Om te kunnen starten is het een vereiste dat je twee weken fulltime beschikbaar bent. Naast de training waarin je alles leert over Nespresso, neem je als nieuwe medewerker binnen Teleperformance ook deel aan het onboarding programma. Tijdens de onboarding leer je alles over Teleperformance en maak je meteen kennis met je nieuwe collega’s!

Ons aanbod
Als je bij Teleperformance aan de slag gaat als coffee specialist dan kun je naast een passend salaris rekenen op:
  • betaalde trainingen;
  • acties en aanbiedingen bij de mooie merken waar we voor werken; 
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan het fitnessplan en de collectieve zorgverzekering;
  • 8% vakantiegeld;
  • een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis op basis van de CAO Facilitaire Contactcenters. -Reizen met openbaar vervoer wordt 100% vergoed;
  • een aantrekkelijke bonus wanneer je een vriend, familielid of kennis introduceert die gaat starten bij Teleperformance;
  • 22 vakantiedagen met de mogelijkheid om per kwartaal één extra vakantiedag te verdienen (op basis van een 40-urige werkweek).

Wie ben jij?
Een succesvolle Commercieel Medewerker Binnendienst zet de clubleden centraal en weet ze op basis van kennis en enthousiasme op de juiste wijze te informeren en behoeftes te signaleren, zodat de prestatie indicatoren en gestelde targets worden gerealiseerd. Daarnaast:
beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands (woord als geschrift);
ben je vanaf 3 juli 2017 fulltime beschikbaar voor een training in kantoortijden;
ben je tussen 20 en 40 uur per week flexibel inzetbaar van maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 22.00 uur.

Interesse?
Solliciteer dan als Commercieel Medewerker Binnendienst via deze website. Als je CV aansluit op het functieprofiel word je gebeld door de recruiter voor een telefonische screening. Indien het telefoongesprek positief is, word je uitgenodigd voor een individueel sollicitatiegesprek of een groepssollicitatie. 

Heb je vragen over de functie of Teleperformance? Neem dan contact op met Sandra Nies, recruiter, via 043 850 8075

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteren
Meer info  www.teleperformance.nl