Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58242

Vacature: Rayonmanager voor Hago Nederland in Zuid-Limburg

VACATURENR lv-58242 (12-06-2017)

Vacature: Rayonmanager voor Hago Nederland in Zuid-Limburg

Voor Hago Nederland B.V. zijn wij op zoek naar een:

RAYONMANAGER ZUID-LIMBURG M/V (32 UUR PER WEEK)


Wij zoeken ter uitbreiding een collega met het talent en de ervaring die in het werkgebied Zuid-Limburg diverse processen optimaal weet in te richten om op een efficiënte en effectieve manier zowel kwalitatieve als kwantitatieve doelstellingen te realiseren. Bezig zijn met het optimaal inrichten van de operationele organisatie, het signaleren van kansen en commerciële mogelijkheden, managen van klanttevredenheid en beheersen van een financieel budget zijn de taken waar je dagelijks mee bezig bent.

Ben jij de geschikte kandidaat? Dan bezit jij de volgende competenties:
  • Resultaatgerichtheid
  • Commerciële vaardigheden
  • Leiderschap
  • Ondernemerschap
  • Besluitvaardigheid
  • Flexibel gedrag
  • Marktgerichtheid
  • tressbestendigheid
  • Organisatiesensitiviteit

Naast deze competenties beschik jij over HBO werk- denkniveau met minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring en aantoonbare ervaring in leidinggevende en commerciële functies, bij voorkeur binnen de facilitaire branche.

Wie zijn wij?
Hago is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met meer dan 4700 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en bussen en zorgen er zo voor dat tienduizenden mensen iedere dag een schone werkplek hebben. In de schoonmaakbranche draait alles om kwaliteit, zowel voor als achter de schermen. En om die kwaliteit te kunnen leveren is Hago continu op zoek naar professionals die weten waar ze over praten.

Wat we bieden:
Een leuke baan in een enthousiast en ambitieus team. Een prettige, boeiende en dynamische werkomgeving waarbij je alle gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Hago geeft je een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden, met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast over de vacature?
Solliciteer dan bliksemsnel door ons -via de sollicitatiebutton- te voorzien van een wervende motivatiebrief en jouw CV. We nemen alle reacties tot uiterlijk vrijdag 14 juli 2017 in behandeling.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature bel dan met Oscar Scipio, onze Manager P&O, via telefoonnummer 045-5738738. Hij beantwoordt jouw vragen graag!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Solliciteren
Meer info  www.hago.nl