Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58261

Vacature: (Parttime) Adviseur Binnendienst voor Kersten Hulpmiddelenspecialist in Roermond

VACATURENR lv-58261 (12-06-2017)

Vacature: (Parttime) Adviseur Binnendienst voor Kersten Hulpmiddelenspecialist in Roermond

Wij zijn op zoek naar:

Functie: Adviseur Binnendienst
Fulltime/parttime: 24 - 38 uur per week.
Regio: Roermond


Bedrijfsinformatie:
Kersten Hulpmiddelenspecialist is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van hulpmiddelen aan particulieren , gemeenten (WMO), zorginstellingen, zorgkantoren en zorgverzekeraars. We onderscheiden ons door de klant centraal te stellen, waarbij passie en cliėntbeleving centraal staan bij onze ervaren en betrokken medewerkers. Wij willen dat onze cliėnten de zorg krijgen die ze mogen verwachten. Bovendien vervult Kersten een voortrekkersrol op het gebied van het herverstrekken van revalidatiehulpmiddelen. Kwaliteit, veiligheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel. Kersten heeft circa 300 medewerkers met vestigingen in Heteren, Almelo, Nijkerk en hoofdkantoor in Roermond.

Doel van de functie:
De Adviseur Binnendienst is verantwoordelijk voor het in behandeling nemen, administratief verwerken , plannen en afronden van aanvragen van (mobiliteits)hulpmiddelen. Hierbij geeft de Adviseur Binnendienst gericht (commercieel) advies aan cliėnten en indiceerders over de variėteit , functionele mogelijkheden en gebruik van diverse hulpmiddelen binnen het aangewezen marktsegment.

Werkzaamheden/functieprofiel:
  • In behandeling nemen van de zorgvraag m.b.t. (mobiliteits)hulpmiddelen
  • Opstellen van order cq. offerte en afstemmen met adviseur, cliėnt, indiceerder cq. consulent
  • Zorgdragen voor het tijdig organiseren van hulpmiddelen t.b.v. adviseurs via depot cq. leveranciers voor inzet bij passingen, zicht en overige toepassingen
  • Informeren en afstemmen van goedgekeurde aanvragen omtrent de levering van de juiste hulpmiddelen
  • Signaleren en anticiperen op (on)tevredenheid en kansen binnen de instelling cq. gemeenteportefeuille ten behoeve van het realiseren van klant en cliėnttevredenheid
  • Zorgdragen voor kennisoverdracht en –uitwisseling tussen binnendienst (Administratie) en buitendienst (Adviseurs)
  • Inplannen (passings-) afspraken voor de adviseurs
  • Zorgdragen voor depotcheck t.b.v. hergebruik hulpmiddel
  • Anticiperen op procesverbeteringen zodanig dat de afstemming tussen binnendienst (Administratie) en buitendienst (Adviseurs) optimaal is
  • Proactief adviseren cq. productinhoudelijk ondersteunen van de Medewerkers Administratie

Competentieprofiel:
Als spin in het web tussen onze Binnendienst (Administratie) en Buitendienst (Adviseurs), is het van belang dat je zowel commercieel, administratief, communicatief als zorgtechnisch onderlegd bent.
Je bent een klant- en oplossingsgerichte persoonlijkheid en beschikt vanzelfsprekend over uitstekende communicatieve vaardigheden zodat je optimaal invulling kunt geven aan deze functie . Je hebt bijvoorkeur ervaring met onze doelgroep en kunt zowel prima samenwerken in teamverband als zelfstandig werken.

Opleidingsniveau:
De functie vereist kennis die naar aard en niveau gelijkwaardig is aan HBO. Bij voorkeur in paramedische of medisch-technische richting aangevuld met de opleiding Adaptatieadviseur. Kennis van Microsoft Dynamics Navision is een pre, aangevuld met productspecifieke kennis en commerciėle vaardigheden. Je hebt een goede kennis over het kernassortiment en dienstenpakket van Kersten en de hulpmiddelenbranche.

Wat bieden wij?
Naast een uitdagende en inspirerende werkomgeving, bieden wij een marktconform salaris en rechtspositie conform de CAO Metaal en Techniek. Daarnaast biedt Kersten een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, collectiviteitskorting voor diverse zorgverzekeringen en verzekeringen bij Centraal Beheer en Deelname aan het pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).

Interesse?
Nadere informatie kan opgevraagd worden bij Ko Henderikse – Manager Adviseurs. Je sollicitatiebrief en CV kun je voor 27 juni 2017 - bij voorkeur via email - sturen aan:

Kersten Hulpmiddelenspecialist
Afdeling HR – t.a.v. Rob Corstjens, HR adviseur
Keulsebaan 510
6045 GL Roermond

Email: robcorstjens@kerstenhulpmiddelen.nl
Telefoon: 0475-348341

Sollicitaties van kandidaten die niet voldoen aan bovenstaand profiel, worden niet in behandeling genomen


Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

E-mail  robcorstjens@kerstenhulpmiddelen.nl
Meer info  www.kerstenhulpmiddelen.nl