Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58265

Vacature: Apothekersassistent voor Laurentius Ziekenhuis in Roermond

VACATURENR lv-58265 (12-06-2017)

Vacature: Apothekersassistent voor Laurentius Ziekenhuis in Roermond

APOTHEKERSASSISTENT

Vacaturenummer 17-076

Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoogcomplexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.

De afdeling Apotheek
De apotheek verzorgt met haar medewerkers, waaronder ziekenhuisapothekers, apothekers-assistenten, farmaceutisch medewerkers en logistiek medewerkers de farmaceutische dienstverlening binnen het Laurentius Ziekenhuis en voor een aantal aangesloten externe instellingen.

De functie
Voor de ziekenhuisapotheek zijn we op zoek naar gediplomeerde apothekersassistenten. Taken bestaan uit het verwerken en controleren van receptgegevens en het bereiden van geneesmiddelen. Een correcte advisering aan artsen, verpleegkundigen en patiënten behoort eveneens tot de taken. Apothekersassistenten op onze afdeling zorgen voor een correcte distributie van geneesmiddelen, voeren eventuele afdelingscontroles uit en verlenen service aan de balie.

Wie zoeken we?
We zoeken kandidaten met een afgeronde opleiding tot apothekersassistente op MBO niveau. Bij voorkeur kandidaten met ervaring in een soortgelijke functie. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. We zoeken collega’s die zich het werk snel eigen kunnen maken en ook participeren in de bereikbare/weekend diensten. Pro activiteit en flexibiliteit zijn van groot belang.

Wat bieden we jou?
We bieden een aanstelling voor ten minste een half jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Uren omvang in overleg, evenals de werkdagen. Het salariëring zal conform FWG 40 zijn.

Informatie en sollicitatie
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Gonnie Munsterman, teamleider ziekenhuisapotheek en ASP, telefoonnummer, 06-11736651 of Sandra Aben, Teamleider GDS, 0475-38 2689.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlouke Smeets, HRM-adviseur, telefoonnummer 0475-382824

Tot uiterlijk 26 juni 2017 kun je reageren via onderstaand sollicitatieformulier.
Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl