Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58267

Vacature: Financieel Administratief Medewerker voor Ontzorgen voor het MKB in Maastricht

VACATURENR lv-58267 (12-06-2017)

Ben jij toe aan een volgende nieuwe uitdaging in je financiële carrière met de mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende functie ? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega bij Ontzorgen voor het MKB B.V.

In verband met de verdere groei en uitbouw van ons administratiekantoor zoeken wij een

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

met doorgroeimogelijkheden naar Locatiemanager.

VOOR 40 UUR PER WEEK

Voor deze functie beschik je over enige ervaring als financieel medewerker en ben je bekend met financiële administratieve dienstverlening, loonadministratie en/of fiscale dienstverlening. Tijdens het meewerken op ons bestaand kantoor word je breed opgeleid zodat je op termijn alle aangeboden diensten beheerst. Daarnaast leer je onze werkwijzen en technieken, doe je vakkennis op, en groei je mee in ons denken over de markt.
Je bent dan ook leergierig en je bent bereid je op een breed gebied verder te ontwikkelen. In je werk ben je zelfstandig, proactief en beschik je over een ondernemersgeest.
Je herkent dan ook kansen en mogelijkheden in de markt voor onze dienstverlening en acteert hierop. Je draagt zorg voor een professionele en goede relatie met onze bestaande klanten, het actief benaderen en aangaan van nieuwe klantrelaties is voor jou ook geen probleem.
Heb je op termijn in de functie van Financieel Administratief Medewerker op ons kantoor alle kennis verworven en kan je op een goed niveau zelfstandig functioneren, dan kan je aan de slag als Locatiemanager op een van onze vestigingen.

Wie zijn wij ?
Ontzorgen voor het MKB is een vrijwel nieuwe onderneming op het gebied van financieel administratieve dienstverlening aan het MKB. Met ons huidige klantbestand als basis zijn wij nu goed voorbereid op de markt en toe aan de volgende stap. Namelijk het presenteren van onze dienstverlening aan de markt, en het hiermee werven van nieuwe klanten. Wij willen onze werkzaamheden aanbieden op een verfrissende manier waarbij gebruik wordt gemaakt van de modernste technieken en communicatiemiddelen. Ons doel is het aanbieden van een kwalitatief zeer goede dienstverlening tegen een concurrerende prijs.
Momenteel bestaat ons kantoor uit 5 medewerkers.

Wie ben jij ?
Je beschikt over de eigenschappen en ervaring in de omschreven functie. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over:
  • minimaal een afgeronde HBO-opleiding (Bedrijfseconomie of Accountancy);
  • ervaring hebt met betrekking tot de eerder genoemde diensten;
  • een geldig rijbewijs en flexibel bent om te reizen in ons marktgebied (Van Maastricht en Kerkrade tot Venlo);
  • kennis van relevante software (office programma’s, boekhoudprogramma’s en aangiftesoftware);
Bekendheid met de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van social media is een pré.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag deel uitmaken van een gemotiveerd team binnen een bedrijf met groeipotentieel stuur je motivatie en cv dan naar:
advies@ontzorgenvoorhetmkb.nl, onder vermelding van “sollicitatie ontzorgen voor het mkb”.

E-mail  advies@ontzorgenvoorhetmkb.nl
Meer info  www.ontzorgenvoorhetmkb.nl