Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58271

Vacature: Parttime Docent Tandarts voor Gilde Opleidingen in Venlo

VACATURENR lv-58271 (13-06-2017)

Vacature: Parttime Docent Tandarts voor Gilde Opleidingen in Venlo

DOCENT TANDARTS VN 17029


Gilde Opleidingen is het regionaal opleidingscentrum voor mbo-beroepsonderwijs en educatie in Noord- en Midden-Limburg. Wij verzorgen ruim 140 (beroeps)opleidingen voor jongeren én volwassenen. We streven naar een kwalificatie voor elke student en een goede aansluiting op de (Eu)regionale arbeidsmarkt. Meer dan 11.000 studenten volgen opleidingen en cursussen bij ons, verspreid over elf locaties. Onze 1.100 medewerkers zetten zich elke dag in om hen kwalitatief hoogwaardig middelbaar beroepsonderwijs te bieden.

Vanaf de start van schooljaar 2017-2018 zijn wij voor de afdeling medisch assisterenden binnen Zorg & Welzijn op zoek naar een enthousiaste docent tandarts.

Functieomschrijving
Ben jij die tandarts met affiniteit voor onderwijs? Kun jij je kennis en passie overbrengen aan onze studenten? Wil je niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming begeleiden? Wil jij graag samen met een team van collega’s kwalitatief hoogstaand onderwijs bieden en het beste uit onze studenten halen? Dan is deze functie wat jij zoekt.

We zijn op zoek naar een proactieve teamplayer:
  • die afgestudeerd is als tandarts (Tandheelkunde);
  • die praktijkervaring (mag ook stage zijn) heeft als tandarts;
  • met de bereidheid om scholing te volgen op het gebied van didactiek;
  • met een sterke affiniteit met (middelbaar beroeps)onderwijs;
  • die op gevorderd niveau kennis en kunde kan overdragen aan studenten.

Aantal dagen
0,2 fte, dat kan zijn 2 halve dagen of 1 hele dag.

Je werkplek
Deze vacature heeft betrekking op de locatie Venlo (Groenveldsingel).

Startdatum
1 augustus 2017.

Ons aanbod
We bieden je een tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2018. Het salaris is conform schaal LB cao mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige dertiende maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je bellen met Ans Siebers, teammanager, via telefoonnummer: 06 202 666 65.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 1 juli 2017 in te sturen via deze link.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.gildeopleidingen.nl