Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58272

Vacature: Parttime Begeleider Primair Proces voor Stichting Centrum voor Jeugd en Gezin in Weert

VACATURENR lv-58272 (13-06-2017)

Stichting Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG-ML) is een professionele organisatie voor preventie, informatie & advies en eerstelijns jeugdhulpverlening werkzaam in alle gemeenten in haar werkgebied Midden-Limburg. Kwaliteit van hulpverlening, cliëntgerichtheid en een goede in- en externe samenwerking staan bij ons voorop.

CJG-ML is verbonden met Stichting Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMW-ML) en kenmerkt zich als een informele organisatie, die volop in beweging en ontwikkeling is. In totaal zijn er momenteel circa 165 betrokken en enthousiaste werknemers in dienst van de organisatie, verdeeld over meerdere locaties.

Door de verdere groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

BEGELEIDER PRIMAIR PROCES

(24 uur per week)

Wat houdt de functie in?
Je levert vanuit je eigen expertisegebied een bijdrage aan de ontwikkeling en ondersteuning van de opdracht van de organisatie. Je ondersteunt en begeleidt hulpverleners bij het uitvoering geven aan de hulpverlening en levert een inhoudelijke bijdrage aan de werkontwikkeling en deskundigheidsbevordering. Je draagt mede zorg voor de verdeling van de casuïstiek en caseload opbouw onder de hulpverleners. Je geeft werkbegeleiding, individueel of in groepsverband, waarbij interculturele en interdisciplinaire samenwerking centraal staat. Vanuit het verkregen mandaat van gemeenten ben je verantwoordelijk voor een goede, afgewogen toeleiding naar gespecialiseerde jeugdhulp. Je rapporteert aan het Hoofd Jeugd en Gezin / MT-lid.

Je bent samen met jouw collega’s van het ondersteuningsteam van CJG-ML en AMW-ML verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze hulpverleners en voor de doorontwikkeling van deze ondersteuning. Als lid van het ondersteuningsteam ben je inzetbaar in meerdere delen van de organisatie.

Wat zoeken wij?
Een ervaren collega die:
  • meewerkt aan de verdere opbouw en groei van onze organisatie.
  • beschikt over sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers.
  • naast de teamleider mede verantwoordelijk voor een goede aansturing van de organisatie-eenheid;
  • beschikt over managementvaardigheden.
  • kennis heeft van het actuele jeugdzorgstelsel en de sociale kaart op het gebied van jeugdhulp;
  • over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau beschikt.

Wat bieden wij?
Een afwisselende en boeiende werkkring, waarin de kwaliteit van de hulpverlening centraal staat. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Aanstelling geschiedt in eerste instantie op basis van een jaarcontract.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Solliciteer bij voorkeur per e-mail via solliciteren@cjgml.nl. Reageren kan tot dinsdag 27 juni 2017. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Voor meer informatie zie www.cjgml.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  solliciteren@cjgml.nl
Meer info  www.cjgml.nl