Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58285

Vacature: Broodbakker voor Bakkerij Heerschap in Roggel

VACATURENR lv-58285 (13-06-2017)

Vacature: Broodbakker voor Bakkerij Heerschap in Roggel

Sinds 1966 is de naam Heerschap al een begrip in Limburg. In dat jaar openden John en Toos Heerschap hun bakkerij. Inmiddels is het bakkerijtje in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een groot en dynamisch bedrijf. Met zoon Stan aan het roer levert Bakkerij Heerschap met liefde voor het ambacht zeven dagen per week aan de winkel in Roggel en aan de eigen zes Jumbo Heerschap-supermarkten.

Met een bakkersdiploma op zak en een sterke wil startten John en zijn vrouw Toos een eigen bakkerij. Ze werkten 80 ā 90 uur per week. Later kwam ook zijn broer Piet in de zaak. Het bedrijf groeide; er kwamen winkels/supermarkten bij en de bakkerij verhuisde, werd later nog eens vergroot en was in die tijd de grootste en modernste ambachtelijke bakkerij van heel Limburg.

Als bakker en als supermarkt willen wij een steentje bijdragen aan de sfeer, samen eten, genieten, gezelligheid en geluk. Dit doen we door de lekkerste en meest verse producten te bieden maar ook doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze klanten zich echt thuis voelen in onze winkels.

In totaal werken er bij ons ongeveer tien bakkers de klok rond. Om 22.00 uur start de eerste groep met het bakken van groot brood. Dan volgen de vlaaien en de luxe broodjes en gaat de volgende groep aan de slag zodat er voldoende is voor de dagproductie en de voorraad.

BROOD BAKKER


In onze bakkerij zorgt u voor de bereiding van deeg, beslag en vulling t.b.v. de brood- en banketproductie. U bakt de producten door het instellen van de ovencondities, het aanvoeren van te bakken producten in de oven, het bewaken en bijregelen van het bakproces, het legen van de oven en het afvoeren van de producten naar de koelruimte of naar de banketafdeling.

U heeft minimaal een afgeronde bakkerijopleiding (MBO of niveau 3) en enkele jaren ervaring in het bakkersvak. Wij verwachten kandidaten met een krachtige persoonlijkheid en een goede contactuele eigenschappen. U heeft geen 9 tot 5 mentaliteit, beschikt over voldoende doorzettingsvermogen en kunt klantgericht werken.

E-mail  jobs@heerschapgroep.nl
Meer info  www.bakkerijheerschap.nl