Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58286

Vacature: Sales-Medewerkers voor Ricoh Document Center Zuid in Elsloo

VACATURENR lv-58286 (13-06-2017)

GEZOCHT: AMBITIEUZE SALES-COLLEGA’S MET WINNAARSMENTALITEIT!


Ben jij die gedreven Sales Executive New Names met ondernemersgeest en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Heb jij affiniteit met IT en de business-to-business markt? Dan zijn wij op zoek naar jóu!

Ricoh Document Center Zuid zoekt 2 enthousiaste en gedreven Sales Executives New Names, 1 voor de regio Noord- en Midden Limburg en 1 voor de regio Zuid-Limburg. Samen met jouw directe collega’s ga jij actief op zoek naar nieuwe commerciële kansen. Wij zoeken iemand die plezier beleefd aan koude, telefonische acquisitie en canvassen. Een ‘nee’ is voor jou een potentiele ‘ja’ en geeft je juist de energie en de drive om door te gaan. Je hebt een winnaars mentaliteit en vind het een uitdaging om Ricoh Document Center Zuid op de kaart te zetten.

Dit doe je middels telefonische acquisitie en salesbezoeken, maar ook door middel van het actief inzetten van jouw eigen netwerk en het deelnemen in lokale netwerkorganisaties. Denk hierbij aan de inzet van social media en het bezoeken van netwerkbijeenkomsten. Uiteraard blijf je ook in het traject daarna contactpersoon en belangrijkste aanspreekpunt voor de door jou binnengehaalde prospects. Je krijgt een grote mate van vrijheid en beschikt over een flinke dosis enthousiasme en verantwoordelijkheidsgevoel.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid
Wij zoeken een sales-topper die beschikt over voldoende sales-drive en lef. Je herkent jezelf in de volgende punten:
  • Je werkt op MBO+/HBO niveau
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een hoge mate van zelfstandigheid
  • Je hebt een overdosis doorzettingsvermogen en een echte winnaarsmentaliteit;
  • Je bent proactief, neemt initiatief, commercieel, gedreven, zelfverzekerd en representatief;
  • Je bezit over goede communicatieve eigenschappen en bent een gesprekspartner van niveau;
  • Je bent woonachtig in de regio of minimaal vlak daarbuiten;
  • Je bent voor 40 uur per week beschikbaar;
  • Affiniteit met/kennis van IT.
  • In het bezit van rijbewijs B.
Ervaring in de branche en/of in sales is een absolute pré maar geen must, de “persoon” maakt voor ons het verschil.

Bedrijf
Ricoh Document Center Zuid helpt haar klanten met het beheersbaar maken van communicatie- en documentstromen. We digitaliseren en automatiseren, daar waar het kan en waar het voor u meteen rendement oplevert. Uiteraard helpen we u ook bij het printen en scannen van documenten, rekening houdend met de wensen van u én gebruik makend van de beschikbare technieken van nu. Die combinatie maakt dat we samen efficiënter, effectiever, sneller, productiever en makkelijker, kortom: slímmer, samen kunnen werken!

Ricoh Document Center Zuid werkt nauw samen met multinational Ricoh en combineert op die manier de expertise, het service-niveau en de slagkracht van een internationale wereldspeler, met de betrokkenheid, flexibiliteit en het inlevingsvermogen van een regionale partner.

Wij vragen:
Om ons gemotiveerde team te versterken is Ricoh Document Center Zuid op zoek naar een Sales Executive New Names voor de verkoop van het totale producten- en dienstenportfolio van Ricoh (hardware, software en diensten). In beginsel ligt hierbij het accent op onze uitgebreide print portfolio en afhankelijk van de kandidaat en groei worden overige producten en diensten aan het portfolio van de Sales Executive New Names toegevoegd. Bij Ricoh Document Center Zuid ben je verantwoordelijk voor het leggen van de eerste contacten met nieuwe klanten en onderhoud je de relaties met de door jou aangedragen accounts voor de B2B markt. Je weet de behoeften van een klant in kaart te brengen en je hebt de drive, de professionaliteit en de overtuigingskracht om jouw advies om te zetten in een order.

Wij bieden:
Naast een prima basis salaris en een motiverende provisieregeling waarin goede prestaties uitstekend worden beloond, biedt Ricoh Document Center Zuid een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Als Sales Executive New Names krijg je uiteraard de beschikking over een auto, een laptop en een mobiele telefoon. Maar boven alles staat dat Ricoh Document Center Zuid jou een prettige en uitdagende werkomgeving biedt. Je loopbaan begint met een gedegen inwerktraject en daarnaast wordt je in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan diverse trainingen en workshops.

Contact:
Geïnteresseerd? Stuur een mail met pasfoto en motivatie naar:
info@dczuid.nl
t.a.v. Astrid Roebroeck-Pinckaers
Ricoh Document Center Zuid
Business Park Stein 135
6181MA Elsloo

E-mail  info@dczuid.nl
Meer info  www.dczuid.nl