Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58294

Vacature: Jurist / Notarieel Medewerker voor Nuth-Heuvelland Notaris in Nuth

VACATURENR lv-58294 (14-06-2017)

Het team van Nuth-Heuvelland Notaris zoekt versterking!
Ben jij op zoek naar een uitdaging op juridisch gebied? Ben je gewend om zelfstandig te werken, heb je een proactieve en representatieve instelling en ben je ambitieus? Heb je zin om in een klein en dynamisch team te werken en alle facetten van de praktijk te leren kennen? Reageer dan!

(MBO/HBO) JURIST / NOTARIEEL MEDEWERKER


Ben jij zelfstandig, leergierig, vind je het leuk om notariële en onderhandse akten op te stellen? Dan zijn we op zoek naar jou!
Wij zoeken een aanstormend talent (notarieel) medewerker die net klaar is met haar of zijn opleiding en die verder wil in het notariaat. Ook kandidaten met (enige) werkervaring zijn uiteraard van harte welkom.
In je werkzaamheden als notarieel medewerker ga je aan de slag met het aanmaken en zelfstandig afwikkelen van dossiers, op het gebied van vastgoed-, ondernemings- en/of familierecht en de advisering die daarbij hoort. Je hebt contact met verkopers, kopers, makelaars en hypotheekadviseurs. Op termijn bestaat ook de mogelijkheid tot het voeren van besprekingen. Automatisering schrikt jou niet af en je kunt uitstekend orde en overzicht houden. De cliënt staat bij jou centraal.

Bedrijfsprofiel
Nuth-Heuvelland Notaris is een kleinschalig notariskantoor in Nuth.
Ons kantoor bedient (ondanks het kleinschalige concept) zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Het kantoor staat sinds twee jaar onder leiding van notaris mr. Helga Goossens en is een nieuwe en moderne weg ingeslagen. Voordat zij tot (Kandidaat)Notaris werd benoemd, was zij 8 jaar werkzaam als Fiscalist bij een aantal grotere advieskantoren en zij probeert deze twee werelden met elkaar te verbinden. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij haar hoog in het vaandel.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een fulltime functie (parttime in overleg, minimaal 3 dagen) met goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden. Er heerst een plezierige, informele en collegiale werksfeer. De arbeidsvoorwaarden worden afhankelijk van de ervaring en de kwaliteiten van de kandidaat vastgesteld.

Hebben wij je interesse gewekt?
Stuur dan je sollicitatiebrief, voorzien van je CV naar: marco.van.brummelen@nh-notaris.nl.

E-mail  marco.van.brummelen@nh-notaris.nl
Meer info  www.nh-notaris.nl