Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58296

Vacature: Operator Meldkamer Techniek voor Maastricht UMC+ (azM) in Maastricht

VACATURENR lv-58296 (14-06-2017)

Vacature: Operator Meldkamer Techniek voor Maastricht UMC+ (azM) in Maastricht

Operator Meldkamer Techniek

Maastricht UMC+ (azM)
Procesgroep Techniek

Werkveld: Universitair Medische Centra
Soort vacature: Overige functies
Dienstverband: Intentie tot vast dienstverband
FTE: 1.0


Het Facilitair Bedrijf heeft als doel het ondersteunen van het primaire proces door middel van het leveren van huisvestingsfaciliteiten, producten en dienstverlening. Daarbij gaat het Facilitair Bedrijf uit van een klantgerichte benadering die gekenmerkt wordt door een marktconforme en flexibele aanpak.
De Procesgroep Techniek is verantwoordelijk voor de processen onderhoud en energie & bedrijfsstoffen. Het proces onderhoud betreft het beheer en onderhoud van de gebouwen, terreinen, technische installaties, systemen en apparatuur. Het proces energie & bedrijfsstoffen betreft aanleveren van alle benodigde energie en bedrijfsstoffen, zoals elektriciteit, diverse soorten water, warmte, koude, medische gassen en cryogene stoffen. De afdeling bestaat in totaal uit 28 medewerkers en je werkt in een team van 7.

Functieomschrijving
In deze functie werk je solistisch in een 5 ploegendienst, met als hoofdtaak het bewaken van de technische installaties van het MUMC+ in de centrale meldkamer Techniek. Vanuit onze meldkamer worden met behulp van diverse SCADA-systemen al onze vitale installaties bewaakt en bediend.
Je analyseert doelgericht de informatie die vrijkomt uit informatiesystemen en relateert deze aan mens-, machine- en patiëntveiligheid. Je bent klantvriendelijk en kunt goed omgaan met de werkdruk die telefonische storingsmeldingen kunnen veroorzaken. Je bent zelfstandig in staat deze in goede banen te leiden. In de avond- en nachtdienst ben je de enige aanwezige technicus, je bent een generalist en zorgt dan voor het oplossen van de eerste lijn storingen. In de dagdienst ben je centralist met als hoofdtaak, het prioriteren en verdelen van gemelde storingen, het in- en uitschakelen van brandmelders en alle voorkomende front-office werkzaamheden.

Wij vragen
Je bent in het bezit van een diploma MBO niveau 4 richting Procestechniek, Electrotechniek, Werktuigkundig of daarmee vergelijkbare opleiding. Je kunt goed analyseren en rapporteren en je bent in staat gedeelde verantwoordelijkheid te dragen. Daarnaast beschik je over crisis bestendige kwalificaties. Je stelt leerdoelen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ervaring met continudienst is een pre.

Voor deze functie geldt dat u voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Dienstverband
Het betreft een fulltime functie gemiddeld 36 uur per week conform de voor deze functie geldende werktijdenregeling. De aanstelling is voor onbepaalde tijd, voorafgegaan door een proeftijd van 1 jaar.
In deze functie werk je solistisch in een 5 ploegendienst.

Werktijden
Volgens rooster.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.980,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A07 van de Cao umc.

Informatie
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kunt u contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar elke werkdag tot 12.00uur tel: 043-387 59 77 / solliciteren.wervingselectie@mumc.nl.
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijhetazm.nl.

Solliciteren
Organisatie Maastricht UMC+ (azM)
Vacaturenummer v17.0187

Overig: Wij verzoeken u, vóór 27 juni 2017, digitaal te solliciteren via onze website www.werkenbijmumc.nl door gebruik te maken van de "solliciteren" knop.

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.
Sollicitatie link
Plaatsingsdatum: 14/06/2017
Sluitingsdatum: 27/06/2017

Kijk voor deze en vele andere vacatures in zorg en welzijn op www.zorgnetlimburg.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijmumc.nl