Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58307

Vacature: Praktijkdocent/Laboratoriummedewerker Chemie voor Zuyd Hogeschool in Heerlen

VACATURENR lv-58307 (14-06-2017)

Vacature: Praktijkdocent/Laboratoriummedewerker Chemie voor Zuyd Hogeschool in Heerlen

Binnen de faculteit Bèta Sciences and Technologie zoeken wij per direct een:

PRAKTIJKDOCENT/ LABORATORIUMMEDEWERKER CHEMIE


Faculteit Bèta Sciences and Technology leidt haar studenten op tot gewilde professionals die nieuwsgierig zijn naar morgen en die in staat zijn maatschappelijke vraagstukken vanuit vakmanschap integraal te benaderen en op te lossen.
Voor onze uitdagende onderwijs- en onderzoeksomgeving zoeken we technische professionals die met passie voor vakmanschap op een open, ondernemende en inspirerende manier de jonge technici opleiden, die in onze regio het verschil gaan maken.
Als laborant/ praktijkdocent (organische) Chemie maak je deel uit van het kennisteam Chemistry and Materials. Naast het begeleiden van practica voor de opleiding Applied Science, draag je tevens bij aan de ontwikkeling van het kennisdomein Chemie & Materialen, waarin in een interdisciplinaire omgeving toegepast onderzoek wordt verricht. Voor dit toegepast onderzoek werk je samen met het bedrijfsleven, andere faculteiten, docenten, studenten en lectoren aan boeiende vraagstukken van het werkveld.

Tot je werkzaamheden behoren o.a.:
  • Het geven van practica voor de opleiding Applied Science (met een focus op organische synthese)
  • participeren in de uitvoering van toegepast onderzoek ten behoeve van externe opdrachtgevers. Hierbij werk je samen met studenten en het bedrijfsleven binnen de laboratoria van “Chemelot Innovation and Learning Labs” (CHILL) en creëer je een win-win situatie voor onderwijs en werkveld.

Wij verwachten dat je:
  • minimaal in het bezit bent van een hbo opleiding op een voor de functie relevant gebied;
  • beschikt over een brede kennis van chemie
  • affiniteit met onderwijs en/of onderzoek hebt;
  • een resultaatgerichte teamplayer bent, die in staat is in multidisciplinair verband samen te werken;
  • verantwoordelijkheden neemt en beschikt over een professionele en dynamische attitude;
  • openstaat voor verandering en je bewust bent van de brede omgeving waarin je jouw taak verricht;
  • beschikt over goede contactuele eigenschappen.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden per 25-8-2017 een functie als medewerker Onderwijs en Onderzoek 2 voor 1,0 fte voor de duur van 1 jaar bij de BV Contracting. Bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden kan dit dienstverband verlengd worden. Wij bieden een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 9 CAO−HBO (maximum € 3.635,26) bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Bij interne kandidaten wordt de huidige duur van het dienstverband aangehouden.

Interesse?
Neem voor nadere informatie over de functie contact op met Gino van Strijdonck, bereikbaar per mail gino.vanstrijdonck@zuyd.nl of met Rachelle van Haaften bereikbaar per mail rachelle.vanhaaften@zuyd.nl of telefoon 045-4006276

Solliciteren
Je kunt vóór 27 juni 2017 solliciteren door het invullen van je persoonlijke gegevens (en het uploaden van motivatiebrief en CV) op de website www.werkenbijzuyd.nl.

Gesprekken vinden plaats in week 27.

Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Meer info  www.werkenbijzuyd.nl