Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58325

Vacature: Magazijnmedewerker voor Aartsenfruit in Venlo

VACATURENR lv-58325 (14-06-2017)

Vacature: Magazijnmedewerker voor Aartsenfruit in Venlo

MAGAZIJNMEDEWERKER GROENTEN EN FRUIT - VENLO


Stroop jij graag je mouwen op? Heb je ervaring in de AGF-sector of lijkt het je leuk om meters te maken in deze branche? Snap jij dat vers ook echt vers moet zijn? Dan word jij misschien wel onze kersverse collega!

Can you make a kiwi fly? Aan de slag als magazijnmedewerker
Als magazijnmedewerker groenten en fruit krijg je elke dag de nodige dosis arbeidsvitaminen binnen. Je steekt de handen uit de mouwen: dit doe je door zoveel mogelijk orders te picken en vrachtwagens te laden en lossen. Kwaliteit is waar het om draait bij aartsenfruit; alle binnenkomende groenten en fruit moeten er tiptop uitzien. Aan jou de belangrijke taak om alles met een kritisch oog te controleren.

Je gaat aan de slag met het verzamelen van (telefonische) bestellingen, die je verwerkt in ons systeem. Wij hechten veel waarde aan collegialiteit; je gaat zelfstandig te werk, maar hebt wel aandacht voor collega’s die een helpende hand nodig hebben. Samen maken we het werk lichter. Hecht jij echter veel waarde aan jouw avonden en weekenden? Mooi, wij ook! Wij kennen geen ploegendiensten en de weekenden zijn doorgaans vrij.

Word onderdeel van ons team: dit ben jij
Een positieve instelling maakt niet alleen jouw dag beter, ook die van ons en onze klanten. Je bent vooruitstrevend en hebt altijd oog voor goede kwaliteit en hygiëne – iets dat belangrijk is in de AGF-sector. Een doener, dat ben jij.

Jouw achtergrond?
  • Je hebt een relevante opleiding in logistiek, horeca of tuinbouw.
  • Hoewel een relevante opleiding een pre is, is het geen noodzaak. Jij ziet jezelf als een echte aanpakker die bereid is om te werken, leren en groeien bij aartsenfruit.
  • Je woont in de omgeving van Venlo.

Ons aanbod
Daar stellen we graag iets tegenover. Aartsenfruit is een echt dynamisch familiebedrijf waar orde, netheid en discipline tot de kernwaarden behoren. We staren ons niet blind op diploma’s; wij vinden dat je met talent, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis discipline al een heel eind komt. Wat betekent dat voor jou?
  • Een meer dan marktconform salaris en elk extra uurtje dat jij inzet wordt beloond en maandelijks uitbetaald.
  • Zelfstandig werk in een afwisselende en uitdagende werkomgeving.
  • Jezelf ontwikkelen in een groeiende en financieel gezonde organisatie.
  • Presteer je goed en bestaat er een échte match? Dan bieden we jou na je tijdelijk contract graag een plekje in de aartsenfruit familie met een contract voor onbepaalde tijd!

“We go the extra mile. Not just for fresh fruit and vegetables, but also for you.”

Solliciteren doe je zo
Weet jij laden en lossen naar een hoger niveau te tillen en ga je elke dag fluitend aan het werk? Overtuig ons dan met je cv en motivatiebrief en ervaar zelf de vrijheid en mogelijkheden van deze functie. Solliciteer online via de 'Solliciteer' button. Vragen over deze baan? Milou Knevels +31(0)76-5248206 vertelt je graag meer over deze job.

Over aartsenfruit
We ademen groenten en fruit, iets wat we al meer dan 100 jaar doen. We doen er alles aan om onze groenten en fruit verser dan vers bij onze vestigingen in de Benelux of Hong Kong te krijgen. Dit doen we samen met onze partners, die zich in alle hoeken van de wereld bevinden en voor ons de beste én mooiste groenten- en fruitsoorten telen. Dit maakt ons de enige echte internationale gateway voor groenten en fruit. Niets is ons te gek: als het moet, laten we zelfs een kiwi vliegen. Vlieg jij met ons mee?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  aartsenfruit.com