Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58329

Vacature: Analist voor Intertek in Geleen

VACATURENR lv-58329 (14-06-2017)

Intertek Group PCL is een vooraanstaande en succesvolle internationale serviceverlener van laboratorium-, kwaliteits-, certificerings- en veiligheidsdiensten. In het al meer dan 100-jarige bestaan van Intertek waarborgen wij voor onze klanten de kwaliteit en veiligheid van producten, processen en systemen. Het internationale netwerk van Intertek omvat ruim 1000 laboratoria met > 43.000 medewerkers.

Onze vestiging in Geleen, Intertek Polychemlab B.V. stelt intussen meer dan 200 professionele analisten, technici, experts en consultants te werk en is gelegen op het “Chemelot Chemical & Science Park”, vlakbij de Belgische en Duitse grens. Wij leveren onze kennis aan de automobiel, verpakkings, (petro)chemische en polymeer industrieën in West-Europa. Kernactiviteiten van Intertek Polychemlab zijn het op laboratorium- en pilotschaal karakteriseren, adviseren over en certificeren van de verwerkbaarheid van kunststoffen, alsmede de vertaling daarvan naar applicaties in o.a. de verpakkings- en automobielindustrie.

Ter aanvulling van onze groep van medewerkers in de 24 uurs-shifts, zoeken wij medewerkers met een MLO-diploma voor het verrichten van fysische en/of chemische testen aan de materialen van onze klanten. Daarnaast kunt u ook andere werkzaamheden verwachten zoals het bedrijven van logistiek, nemen van monsters aan fabrieksinstallaties en schepen, uitvoeren van veiligheidsmetingen, deelnemen aan onze bestrijdingsorganisatie van calamiteiten op de locatie Chemelot.

U wordt geplaatst in een shifts-organisatie die 24/7 diensten levert. Zowel door de week als in de weekenden en zowel op ochtend-, middag- als nachtdienst.
Wij verwachten van u dat u flexibel bent, leergierig en proactief uzelf wenst te ontwikkelen en snel, betrouwbaar en nauwkeurig uw werkzaamheden verricht. Van ons kunt verwachten dat wij u, naast een goede vergoeding, een opleidingstraject zullen verzorgen opdat u uw werkzaamheden veilig, duurzaam en optimaal kunt uitvoeren.

Functie eisen:
Voor deze functie zoeken wij een toekomstige collega die:
  • in het bezit is van een MLO-diploma, bij voorkeur MLO-4.
  • in het bezit is van rijbewijs B, of daarvoor in opleiding is.
  • in het bezit is van een VCA-diploma, of daarvoor in opleiding is/gaat.

Intertek biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

U kunt schriftelijk reageren via email: hr.geleen@intertek.com

Voor meer informatie contacteer Mw. L. Vliegen, HR Officer, hr.geleen@intertek.com / +31 (0)6-55 820 495

Intertek Polychemlab B.V., Koolwaterstofstraat 1, 6161 RA, Geleen, Netherlands

E-mail  hr.geleen@intertek.com
Meer info  www.intertek.nl