Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58332

Vacature: Slager voor Keulen Vleeswaren in Nuth via AB Werkt

VACATURENR lv-58332 (14-06-2017)

Vacature: Slager voor Keulen Vleeswaren in Nuth via AB Werkt

‘Lekker uit Limburg’ is een merk van Vers Logistiek Limburg BV (VLL). VLL is een samenwerkingsverband van Keulen Vleeswaren uit Nuth en Snijders Vleeswaren uit Born. Beide vleeswarenbedrijven delen hun passie voor ambachtelijke kwaliteit, creativiteit en pure smaakbeleving. Naast het gebruik van natuurlijke ingrediënten, stoppen ze die passie standaard in hun vleesproducten.

Zoals eerder benoemd is Keulen Vleeswaren een van de partners van VLL. Zij onderscheiden zich van andere vleeswarenbedrijven door hun passie en kennis voor en over het vakgebied. Ambachtelijkheid en kwaliteit staat daarin voorop.

AB Werkt is op korte termijn voor hen op zoek naar:

SLAGER

gemiddeld 38 uur per week

Wat zijn je taken:
Als Slager geef je leiding aan een team van 6 medewerkers. Samen dragen jullie zorg voor de verwerking en productie van een ambachtelijk vleesproduct waar de klant steeds voor terugkomt. Naast het kruiden en pekelen van het vlees, zorg je ook voor de juiste porties en hoeveelheden. Een schone en nette werkplek is het uitgangspunt. In jouw functie draag je de eindverantwoordelijkheid voor het product en de werkplek. De informatie rondom de productie registreer je netjes in de computer en koppel je terug aan het management.

Wat zoeken wij:
Voor de vacature van Slager zoeken we een kandidaat die een SVO-opleiding heeft afgerond en al enkele jaren actief is binnen een slagerij of een vleesverwerkende productieomgeving. Je beschikt over goede leidinggevende capaciteiten, bent communicatief vaardig en streeft samen met je team voor het beste resultaat. Je enthousiasme en liefde voor het vak breng je over op je team. Een behulpzame collega die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

Wat bieden wij
Wij bieden je structurele fulltime baan voor 38 uur per week. De werktijden zijn van 06:00 tot 15:00.
Je start met een uitzendovereenkomst van AB Werkt, maar bij gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling bij de opdrachtgever ook tot de mogelijkheden. De functie kent een goed marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Dunja Meis op 046-4370732. Je kunt ook een mail sturen naar beek@ab-werkt.nl.

E-mail  beek@ab-werkt.nl
Meer info  www.ab-werkt.nl