Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58335

Vacature: (Aankomend) Koeltechnici voor Koel en Airco Service in Elsloo

VACATURENR lv-58335 (15-06-2017)

Vacature: (Aankomend) Koeltechnici voor Koel en Airco Service in Elsloo

KOEL EN AIRCO SERVICE KAS BV, gevestigd in Elsloo, is gespecialiseerd in het installeren, repareren en onderhouden van alle mogelijk koel- en vriesinstallaties en klimaatinstallaties. 

KAS is vooral actief in de zuidelijke helft van Nederland in zowel de zakelijke als particuliere markt. In zowel de zorg als in de (grote) horeca zijn wij sterk vertegenwoordigd. 

Met onze 20 medewerkers behoren wij tot de middelgrote ondernemingen in de Koeltechniek. 

Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar ervaren en aankomende 

KOELTECHNICI.

Een interessante groeifunctie waarbij je als beginnend monteur later zelfstandig op pad gaat met je serviceauto voor het installeren, repareren en onderhouden van airconditioning, koel- en vries installaties en de bewaking op afstand hiervan. 

Naar aanleiding van deze werkzaamheden dienen de benodigde rapportages te worden opgesteld. Voor deze functie is het volgen van een opleiding F Gassen opleiding een must. 

Voor met name monteurs die nu service werkzaamheden verrichten zoals het onderhoud van keukenapparatuur, printers, wit en bruingoed is dit een mooie uitdaging om zich via het werk verder te verdiepen in de techniek.
 
Koeltechniek is een baan met toekomst omdat de ontwikkelingen in dit vakgebied snel gaan en dat er steeds meer toepassingen zijn voor te koelen.  

KAS biedt een functie waarin men eigen initiatieven kan ontplooien in een omgeving met prettige collega’s. Wij investeren in onze medewerkers door externe en interne vak gerelateerde studies en onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.  Wij vallen onder de metaal CAO met alle voordelen van dien.
Bij gebleken geschiktheid wordt een tijdelijk contact omgezet naar een vast dienstverband.

Wil jij ons team versterken stuur dan je CV met motivatie naar tim@koel-enaircoservice.nl of bel voor meer informatie naar Tim Derks of Cor van Mulkom, tel 046-4360000 en kijk eens op onze site www.koel-enaircoservice.nl

E-mail  tim@koel-enaircoservice.nl
Meer info  www.koel-enaircoservice.nl