Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58337

Vacature: Optometrist voor Laurentius in Roermond

VACATURENR lv-58337 (15-06-2017)

Vacature: Optometrist voor Laurentius in Roermond

OPTOMETRIST

Vacaturenummer 17-079, 36 uur per week


Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoogcomplexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.

De afdeling Oogheelkunde
De afdeling oogheelkunde in het Laurentius Ziekenhuis is een drukke poli, die de patiëntenpopulatie van geheel midden-Limburg voor haar rekening neemt. Dit resulteert in een gevarieerd aanbod van ziektebeelden. Als optometrist werk je samen met oogartsen, orthoptisten, Technisch Oogheelkundig Assistenten en poli-assistenten, alsmede diverse vakgroepen buiten de oogheelkunde.

De functie
In de functie van optometrist worden zowel zelfstandige spreekuren als ondersteunde spreekuren gevoerd met de bijbehorende onderzoeken. Verder ondersteun je de oogartsen op aanvraag, verstrek je informatie aan patiënten en ben je verantwoordelijk voor de bijbehorende verslaglegging

Wie zoeken we?
Naast een afgeronde opleiding Optometrie en werkervaring in het vakgebied zoeken we een collega die zowel zelfstandig als ook in teamverband goed kan werken, een groot analytisch vermogen heeft en kan omgaan met hectiek en werkdruk. Kennis over het gebruik van apparaten als OCT en Pentacam zijn een pré.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende zelfstandige baan binnen een grote en goed geoutilleerde polikliniek met professionele collega’s en korte communicatielijnen. Het betreft een tijdelijke aanstelling ter vervanging van zwangerschap vanaf medio augustus tot 1 januari 2018.

Informatie en sollicitatie
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Martijn Niesen, teamleider oogheelkunde, telefoonnummer 06-11739965.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ingrid Vorage, HRM-adviseur, telefoonnummer 0475-382306

Tot uiterlijk 28 juni 2017 kun je reageren via onderstaand sollicitatieformulier.
Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl