Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58368

Vacature: Intercedent / Adviseur Arbeidsbemiddeling voor Doen Uitzendorganisatie in Elsloo

VACATURENR lv-58368 (16-06-2017)

Vacature: Intercedent / Adviseur Arbeidsbemiddeling voor Doen Uitzendorganisatie in Elsloo

DOEN Uitzendorganisatie BV is reeds jaren een bekende naam in de regio op het gebied van succesvolle arbeidsbemiddeling. De juiste persoon met de gewenste expertise én direct inzetbaar, dat is precies waarin wij uitblinken!

DOEN Uitzendorganisatie BV heeft doelbewust gekozen voor een compacte en operationele organisatie. Hierdoor kunnen we alert én flexibel inspelen op de aanvragen van onze relaties. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt binnen DOEN om snel in te spelen op de vraag en behoefte bij onze opdrachtgevers in Limburg en steeds vaker buiten de grenzen van deze provincie. Het personele vraagstuk naar volle tevredenheid oplossen, daar DOEN we het voor! Onze kantoormedewerkers kennen de branche door en door en hebben ruime praktijkervaring. Ons idee is dan ook: DOEN onderscheidt zich door het belang van de klant én de kandidaat voorop te stellen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een optimale Werving &
Selectie en een succesvolle arbeidsbemiddeling.

De zekerheid van een succesvolle match; de ideale kandidaat voor iedere vacature. Dat is wat wij DOEN!!

Voor onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een fulltime

INTERCEDENT(E) / ADVISEUR ARBEIDSBEMIDDELING (M/V)

Elke dag is weer anders en biedt je nieuwe uitdagingen. Een spoedaanvraag voor nieuwe medewerkers vraagt om snel handelen en je planning omgooien. Je zoekt altijd naar het verhaal achter de gesprekken met je klanten en flexwerkers. Dat is namelijk de voorwaarde voor een geslaagde match. Klanten haal je niet zomaar binnen, daar gaat soms een doordacht traject van mailen, bellen en bezoeken aan vooraf. Des te groter is de kick na de eerste match! Als werkgever van jouw flexwerkers adviseer jij ze over hun doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Je haalt de beste kandidaten uit de markt omdat je de verschillende Sourcing & Technieken kent en actief bent op Social Media. Je bent een echte ondernemer. Samen met het team bepaal je de businessdoelen, maar hoe je deze behaalt, heb je zelf in de hand. Natuurlijk word je daarbij gecoacht.
Een top - intercedent / adviseur houdt ervan om voortdurend van rol te wisselen en 101 taken op zijn bordje te hebben. Het ene moment ben je de sociaal werker voor de flexkrachten, het andere moment ga je het gesprek met de klanten aan en overtuig je bedrijven met je commercieel inzicht omtrent het tijdig schakelen inzake de invulling van de flexibele en vaste schil in deze uitdagende arbeidsmarkt. Sales is jou niet aangeleerd en een ‘nee’ van een potentiële klant is een trigger om ‘ja’ te krijgen. Naast de commerciële taken draag je zorg voor optimale verslaglegging in onze CRM. Deze functie vereist dan ook dat je stevig in je schoenen staat, stressbestendig bent en goed met mensen kunt omgaan. Naast een flinke dosis inzet en drive, geeft het een kick om samen met je collega’s resultaten te behalen. Kortom, al deze eigenschappen verenigen en misschien nog belangrijker, je vind het nog bijzonder leuk om dit te DOEN!

Als geschikte kandidaat:
  • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met vakgerichte opleidingen.
  • Heb je minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als (Technisch) Intercedent / Adviseur.
  • Beschik je over ondernemersgeest en lef.
  • Heb je een commerciële, doelgerichte resultaatgerichte instelling.
  • Ben je een volwaardig en overtuigend gesprekspartner.
  • Ben je een doorzetter die doorgaat waar anderen stoppen en durf je out of the box te denken.
  • Beschik je over een goed inlevingsvermogen en bent in staat klanten en flexkrachten aan je te binden.
  • Heb je uitstekende kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
  • Heb je voldoende kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Ben je 40 uur beschikbaar en in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Nieuwsgierig, interesse maar nog vragen? Bel gerust en vraag naar Richard Pinckaers via 06 50 62 4411.

Herken jij jezelf in het profiel en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met volop groei en ambitie mogelijkheden met bijbehorende arbeidsvoorwaarden? Stuur dan jouw CV naar r.pinckaers@doenuitzend.nl

E-mail  r.pinckaers@doenuitzend.nl
Meer info  www.doenuitzend.nl