Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58369

Vacature: Opzichter Verhuur & Dagelijks Onderhoud voor Zowonen in Sittard

VACATURENR lv-58369 (16-06-2017)

Vacature: Opzichter Verhuur & Dagelijks Onderhoud voor Zowonen in Sittard

ZOwonen is een succesvolle, financieel gezonde woningcorporatie met een bestand van circa 14.000 sociale huurwoningen, waarvan het overgrote deel gelegen is in de Westelijke Mijnstreek. Kernactiviteit is volkshuisvesting: het zorgen voor betaalbare woonruimte voor huishoudens met een beperkt inkomen en voor kwetsbare groepen die extra aandacht behoeven. De markt waarin woningcorporaties opereren is volop in beweging en stelt andere eisen dan voorheen. Tal van maatschappelijke, demografische en economische ontwikkelingen hebben ook ZOwonen geïnspireerd tot een strategie die de verdere basis legt voor een toekomstbestendige corporatie.
Binnen het domein Verhuur en Dagelijks Onderhoud zijn we op zoek naar een

OPZICHTER VERHUUR EN DAGELIJKS ONDERHOUD,

1 fte (36,0 uur)


Als Opzichter Verhuur en Dagelijks Onderhoud ben jij de schakel tussen ZOwonen en de verhuizend huurder. Met als doel het op peil houden en brengen van de onderhoudsstaat van onze woningen bij mutaties, maak jij met huurders afspraken over de oplevering van de woning.
Daarnaast verzorg je sleuteloverdrachten met nieuwe huurders en beoordeel je aanvragen voor woningaanpassingen en zelf aangebrachte voorzieningen. Je bent opdrachtgever richting aannemers t.b.v. mutatie- en reparatiewerkzaamheden en houdt hier toezicht op.

Profiel:
Voor deze uitdagende en dynamische functie zoeken wij een kandidaat die:
  • Beschikt over een afgeronde opleiding op MBO+/HBO niveau, affiniteit met bouwkunde / technisch inzicht en enkele jaren aantoonbare werkervaring.
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden heeft.
  • Zelfstandig, klantgericht werkt, initiatief neemt en van aanpakken houdt.
  • Beschikt over probleemoplossend vermogen en goed kan plannen en organiseren.
  • In het bezit is van rijbewijs B en kan werken met programma’s zoals MS Word, Excel en Outlook.

Gevraagde competenties
Samenwerken, klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, actief luisteren, efficiëntie, aanpassingsvermogen en besluitvaardigheid.

Ons aanbod
Een veelzijdige, uitdagende baan bij een dynamische woningcorporatie met oog voor verandering. In beginsel betreft het een dienstbetrekking voor de duur van een jaar. De functie van Opzichter Verhuur en Dagelijks onderhoud is gewaardeerd in schaal H. Het definitieve salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring conform de CAO Woondiensten.

Informatie
Neem voor vragen over de vacature contact op met Yvette Hess, procesleider Verhuur en Dagelijks Onderhoud, op telefoonnummer 06–54744572 of Roy van Westering, HR-adviseur op telefoonnummer 046-4209600.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je het idee dat de functie goed bij je past ? Dan nodigen we je graag uit om je interesse kenbaar te maken via de sollicitatie-optie op de website van ZOwonen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer info  www.zowonen.com