Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58380

Vacature: (Obstetrie) Verpleegkundige voor Laurentius Ziekenhuis in Roermond

VACATURENR lv-58380 (16-06-2017)

Vacature: (Obstetrie) Verpleegkundige voor Laurentius Ziekenhuis in Roermond

(OBSTETRIE) VERPLEEGKUNDIGE

Vacaturenummer 17-081, 0,5 fte (x2)

Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoogcomplexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.
De kraamafdeling van het Moeder en Kind Centrum Ons nieuwe Moeder & Kind Centrum is in augustus 2016 in gebruik genomen. Alle zorg voor (aanstaande) moeders en kinderen is hier bij elkaar op één afdeling gevestigd, dus zowel de verloskundige als kindergeneeskundige zorg. In het MKC wordt 24/7 zowel geplande als ongeplande zorg geleverd. In onze medische en verpleegkundige zorg staat het gezin centraal. Onze gezinsgerichte zorg (family centered care) is erop gericht om elk gezin waar nodig te ondersteunen en te begeleiden met respect voor hun wensen en opvattingen.

De functie
Je verleent verpleegkundige, geprotocolleerde medische zorg onder de supervisie van een klinisch verloskundige/medisch specialist. Je onderzoekt, behandelt en begeleidt de obstetrische patiënt, neemt deel aan multidisciplinair overleg en heeft een coördinerende rol in het zorgproces en behandeltraject rondom de toegewezen obstetrische/gynaecologische patiënt. Je geeft voorlichting en verzorgt (bij)scholingen.

De werkzaamheden omvatten in hoofdzaak:
 • Coördinatie van zorgverlening
 • Verpleegkundige zorg en begeleiding
 • Informatievoorziening en deskundigheidsbevordering
 • Kwaliteit
 • Administratie en huishouding

Wie zoeken we?
 • Je bent in het bezit van een MBO/HBO verpleegkundig diploma met registratie in het BIG-register en bezit de gespecialiseerde opleiding obstetrie (en gynaecologie) of de bereidheid tot het volgen van deze opleiding.
 • bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • bent stressbestendig, integer en assertief;
 • beschikt over een flexibele instelling en op meerdere afdelingen inzetbaar zijn;
 • staat open voor vernieuwingen en beschikken over basiskennis en vaardigheid in het gebruik van gangbare automatiseringssystemen.

Wat bieden we jou?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Ziekenhuizen. De salariëring vindt plaats conform de CAO-Ziekenhuizen in functiegroep 50, middels functiebeschrijving Verzorgende-verpleegkundige D. Het betreft een tijdelijke overeenkomst met de intentie tot verlenging voor twee verpleegkundigen die samen 1 fte vullen. Indien Laurentius met u een arbeidsovereenkomst aangaat, dient u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Informatie en sollicitatie
Informatie kan worden ingewonnen bij Tanja Nikolic, teamleider. Telefoonnummer 06-46206238
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kunt u terecht bij Mieke Houben, HRM Adviseur, telefoon 0475 – 38 3096.
Tot uiterlijk 27 juni 2017 kunt u reageren via het sollicitatieformulier. Gesprekken vinden plaats op donderdag 29 juni 2017. Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl