Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58382

Vacature: Parttime Office Secretaresse voor Koenen en Co in Maastricht

VACATURENR lv-58382 (16-06-2017)

Vacature: Parttime Office Secretaresse voor Koenen en Co in Maastricht

OFFICE SECRETARESSE

Door de tijdelijke uitbreiding van het office secretariaat op ons kantoor in Maastricht is er een vacature vacant van Office Secretaresse. (24 – 32 uur). Het betreft een tijdelijke functie voor in eerste instantie tot 1 januari 2018.

Het secretariaat
Het secretariaat op de vestiging Maastricht bestaat uit 12 personen die vanuit diverse functies 70 collega’s ondersteunen.

De functie
De Office Secretaresse is steun en toeverlaat voor collega’s van het kantoor Maastricht en zorgt ervoor dat alle ondersteunende processen hierbinnen soepel verlopen. Voor dit kantoor verzorgt zij de in- en uitgaande correspondentie, werkt aangeleverde (ingesproken) notities uit, beheert de digitale agenda’s van de collega’s en voert proces ondersteunende vakinhoudelijke werkzaamheden uit. Daarnaast staat zij (telefonisch) klanten te woord, weet een juiste prioritering aan te brengen in de vragen en brengt de boodschap op effectieve en klantvriendelijke wijze over naar betreffende teamleden.

De Office Secretaresse is in staat binnen de geldende procedures haar werk in de volle breedte uit te voeren. Ze neemt beslissingen, anticipeert op onverwachte gebeurtenissen binnen het kantoor en signaleert uitzonderingen. Ze laat zien over een regelend en organiserend karakter te beschikken en een grote mate van zelfstandigheid als het gaat om het nemen van verantwoordelijkheid en initiatieven.

De Office Secretaresse heeft kennis van de vakinhoudelijke processen binnen het team. Zij heeft dan ook aan een half woord genoeg, pakt snel informatie op en weet binnen de organisatie welke wegen zij moet bewandelen om zaken voor haar collega’s binnen het team geregeld te krijgen. De Office Secretaresse kenmerkt zich door haar kordate aanpak, haar manier van informatie inwinnen en soepele wijze van zaken afstemmen met anderen. Binnen de procedurele richtlijnen heeft zij het vertrouwen om zelfstandig beslissingen te nemen die haar werkzaamheden en die van haar teamleden bevorderen.

Het profiel
Voor deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde secretariële opleiding, beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en die ongeveer drie jaar werkervaring heeft opgedaan in een vergelijkbare functie. Goede kennis van MS-office en goede spreek-, lees- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal.

Naast de reeds in de functie beschreven zaken, zijn de volgende competenties van belang binnen onze organisatie en in deze functie:
  • klantgerichtheid
  • samenwerken
  • innoverend vermogen
  • integriteit
  • Proactief
  • Stressbestendig
  • Zelfstandig werkend

Wat biedt Koenen en Co?
We bieden een uitdagende functie binnen een enthousiast team in een veelzijdige en volop in beweging zijnde organisatie. Uiteraard is het salaris behorend bij deze functie marktconform en bieden we een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jannick Beijers (HR-adviseur), 088-7747426

Online solliciteren
Heb je interesse in deze vacature en wil je direct solliciteren, vul dan ons online reactieformulier in.

Solliciteren
Meer info  www.koenenenco.nl