Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58394

Vacature: GZ-psycholoog K en J voor Laurentius Ziekenhuis in Roermond

VACATURENR lv-58394 (19-06-2017)

Vacature: GZ-psycholoog K en J voor Laurentius Ziekenhuis in Roermond

GZ-PSYCHOLOOG K&J M/V

Vacaturenummer 17-083, 30 uur per week


Over Laurentius
Het Laurentius Ziekenhuis is een ziekenhuis met een overzichtelijke schaal, een informele cultuur en korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener. We hebben een breed zorgaanbod waarbij alle basiszorg voorhanden is en door samenwerking met andere zorgpartners kunnen we ook hoogcomplexe zorg bieden. Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen.

De afdeling Medische Psychologie
De vakgroep Medische Psychologie bestaat uit een klinisch psycholoog/psychotherapeut en vijf GZ psychologen. De afdeling wordt ondersteund door twee psychodiagnostisch werkenden en twee secretaresses. De kernvisie van de vakgroep is dat de beschikbaarheid van snelle, kwalitatief hoogstaande interventies in het ziekenhuis (klinisch consulten, vroegtijdige diagnostiek en kortdurende behandelingen) in sterke mate bijdraagt aan een sneller genezingsproces van de patiënt die dit zal ervaren als een belangrijk onderdeel van de service van het ziekenhuis, zoals Laurentius dit voorstaat. Inefficiënte en niet wenselijke splitsing van somatische en psychische aspecten van gezondheid worden hiermee vermeden; onnodige, volgtijdelijke externe verwijzingen voorkomen.

De functie
Binnen de Medische Psychologie zijn wij met onmiddelijke ingang op zoek naar een GZ-psycholoog K&J. Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met een arbeidsomvang van gemiddeld 30 uren per week, welke zich uitstrekt over een periode van 10 september 2017 tot 1 januari 2018. De werkzaamheden bevatten in hoofdzaak:
  • Diagnostiek, medebehandeling, triage en consultatie bij patiënten met medisch gerelateerde psychologische problematiek.
  • Opstellen, evalueren, uitvoeren en zo nodig bijstellen van het psychologisch behandelplan.
  • Informeren en adviseren van patiënten en diens relaties.
  • Participatie in multidisciplinaire behandelteams.
  • Zorgen voor adequate dossiervoering.

Wie zoeken we?
  • Beschikken over een opleiding tot GZ-psycholoog met een registratie in het BIG- register.
  • Ervaring hebben binnen de kinder- en jeugd ziekenhuispsychologie en het vak in de volle breedte kunnen uitoefenen.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden hebben.
  • Ervaring met kinder neuropsychologische diagnostiek revalidatie patiënten strekt tot aanbeveling.

Indien Laurentius met u een arbeidsovereenkomst aangaat, dient u een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen

Wat bieden we jou?
De arbeidsvoorwaarden voor de functie psycholoog zijn conform de CAO-Ziekenhuizen.

Informatie en sollicitatie
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met M. van Zundert, klinisch psycholoog en medisch manager Psychologie, telefoonnummer, 0475-382577.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marlouke Smeets, HRM-adviseur, telefoonnummer 0475-382824.

Tot uiterlijk 3 juli 2017 kun je reageren via onderstaand sollicitatieformulier. Sollicitatiegesprekken worden ingepland in week 28. Klik hier om het sollicitatieformulier te openen.

Solliciteren
Meer info  www.lzr.nl