Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58395

Vacature: Docent LB Sport Coordinator Geuniformeerde Beroepen voor ROC Leeuwenborgh in Sittard

VACATURENR lv-58395 (19-06-2017)

Heb jij het Leeuwenborgh DNA en durf je samen met ons het verschil te maken?

Weten waar je voor staat, vernieuwen maar toch jezelf blijven. Kortom: studenten een solide basis bieden voor het verdere verloop van hun schoolcarrière. Dat verschil kunnen wij alleen maken door samen te werken en daar hebben wij jou voor nodig. Waar maak jij het verschil?

Voor de opleiding CIOS, onderdeel van ROC Leeuwenborgh, zijn wij met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een gepassioneerde en kundige Docent LB Sport Coördinator Geüniformeerde Beroepen (hierna genoemd SCUB) voor 0,7 fte. Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling voor de duur van het schooljaar 2017/2018. De standplaats is Sittard.

Jouw functie
Als docent SCUB verzorg je de vakken klimmen/zelfverdediging/aanhoudingstechnieken/ terreinwerk/trainingskunde/spelsporten/krachttraining en nog diverse andere onderwerpen. Je bent allround, flexibel en in staat om “out of the box” te denken.
Je geeft les aan deelnemers die een MBO – opleiding volgen bij het CIOS. Weet jij als geen ander dit mooie vak op een persoonlijke, maar ook een eigentijdse en enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal…. Kom dan ons team versterken. Je draagt hiermee bij aan een open en toegankelijk onderwijs voor iedereen en zorgt dat leren leuk is. De kans bestaat dat je, naast lesgevende taken, één of meer bijzondere taken krijgt, die aansluiten bij de activiteiten van je sector en/of team en jouw competenties.

Jouw profiel
Bij SCUB stellen we hoge eisen. Zowel op fysiek als mentaal gebied is een goede conditie vereist. “Lead by example” is ons motto. De studenten worden opgeleid tot beginnend sport coördinator bij bijvoorbeeld politie, brandweer en defensie.
Je moet in staat zijn om instructie, begeleiding en training op fysiek en mentaal vlak aan onze studenten te verzorgen, ongeacht waar ze zich bevinden en wat ze doen.
  • Minimaal 3 jaar werkveldervaring (zeker binnen het politiewerk) is een pré, de link kunnen leggen naar het werkveld en duidelijk de relatie kunnen leggen tussen het doel en de toekomst.
  • Mentale vorming staat bij ons hoog in het vaandel, sterker nog dit is onze leidraad, we gaan niet voor het kunstje maar voor de mens erachter en dit vraagt een groot emfatisch vermogen, mensenkennis en sterke reflectievaardigheden.

Daarnaast:
  • Je bent bevoegd docent (docent LO is een pré) óf je hebt je HBO afgerond én beschikt over de didactische bevoegdheid om als docent te functioneren in het MBO
  • De hervormingen in het (pedagogisch) onderwijs kennen geen geheimen voor jou
  • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren
  • Je bent pedagogisch, vakinhoudelijk (en didactisch) competent
  • Je bent ontwikkelingsgericht, flexibel en hebt een proactieve en ondernemende houding
  • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen
  • Je bent –net als wij– positief, prikkelend en nieuwsgierig.

Wat hebben wij jou te bieden?
De docenten van Leeuwenborgh maken het verschil door in hun werk te laten zien dat ze over hedendaagse vakmanschap beschikken en een passie hebben om anderen te inspireren. Hiervoor worden ze beloond met een salariëring volgens de cao MBO in schaal LB (indien bevoegd docent voor het MBO).
Ook ruime faciliteiten om je te professionaliseren, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden kan Leeuwenborgh bieden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hetty van Gestel, opleidingsmanager, op telefoonnummer 06-54686256 of per mail via h.vangestel@leeuwenborgh.nl

Ben je geïnteresseerd?
Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de criteria? Reageer dan uiterlijk 3 juli 2017. Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  www.werkenbijleeuwenborgh.nl