Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58399

Vacature: Junior Inkoper voor Maasstaal in Maastricht

VACATURENR lv-58399 (19-06-2017)

Maasstaal BV is een voorraadhoudende groothandel in staal, rvs en aluminium. Onze klantenkring bevindt zich in de euregio Nederland-België-Duitsland. Met eigen vervoer beleveren wij onze klanten volgens het principe “vandaag besteld = morgen in huis”. Maasstaal BV is een zelfstandig opererend deel van de in Wenen gevestigde “König-Gruppe”, die behalve in Nederland en Oostenrijk ook in een 10-tal Oost-Europese landen actief is.

Maasstaal BV is groeiende en daarom op zoek naar een junior inkoper (fulltime), ter ondersteuning van de inkoper. Het takenpakket voor deze functie bestaat onder meer uit het doen van inkoopaanvragen, het beoordelen van aanbiedingen, onderhandelen met leveranciers, het plaatsen van inkooporders, planning van aanleveringen, het bewaken van levertijden, controle van inkomende goederen, voorraadcontroles, voorraadbeheer, het beoordelen van leveranciers en projectbewaking. Ondersteuning bij facilitaire zaken kan de dagelijkse agenda van de inkoop assistent aanvullen.

Onder aansturing van de inkoper, die eindverantwoordelijk is voor de voorraad, zal de inkoop assistent een functie met veel afwisseling in de werkzaamheden vervullen, in een solide, groeiend bedrijf van ca. 38 personen. Goede arbeidsvoorwaarden zijn hierbij vanzelfsprekend.

Uiteraard horen resultaatgerichtheid, nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken, stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, goede communicatieve vaardigheden, commercieel inzicht, flexibiliteit en creativiteit bij de persoon die deze functie wil vervullen. Kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist. Een afgeronde commerciële opleiding op minimaal MBO niveau is gewenst. Werkervaring is niet noodzakelijk, dus nieuwkomers op de arbeidsmarkt worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Bent u geïnteresseerd in deze functie, stuur dan uw CV met een motivatie waarom U denkt diegene te zijn die wij zoeken aan:
Maasstaal BV, ter attentie van de heer Corné Olischläger, Klipperweg 12, 6222 PC Maastricht (telefoon 043-3631515) of per email: corne.olischlager@maasstaal.nl

E-mail  corne.olischlager@maasstaal.nl
Meer info  www.maasstaal.nl