Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58406

Vacature: Fysiotherapeut voor PHI in Sittard-Geleen

VACATURENR lv-58406 (19-06-2017)

Vacature: Fysiotherapeut voor PHI in Sittard-Geleen

PHI groeit en zoekt voor de behandellocatie Sittard-Geleen een:

FYSIOTHERAPEUT (BIG GEREGISTREERD)

Voor 27-36 uur


De PHI organisatie
PHI is een Gespecialiseerde GGZ instelling met vestigingen in Limburg en Noord-Brabant. Wij richten ons op de behandeling van cliënten met ernstige stemmingsstoornissen, depressies, angststoornissen en somatoforme stoornissen. Het biopsychosociale model is uitermate geschikt voor een overzichtelijke indeling van de vele risicofactoren. Zowel biologische, psychologische en sociale factoren spelen immers een rol bij het ontstaan, beloop en herstel. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen aan, op een wijze die onderscheidend is en effectiever dan het aanbod zoals dat door de traditionele aanbieders wordt verzorgd. Onze behandelresultaten zijn uitstekend! PHI, verleent, met passie en grote betrokkenheid, op het gebied van psychische hulp, optimale en specialistische zorg aan haar cliënten door het behandelen en verlichten van psychisch leed. Herstel is bij de zorgverlening het leidend principe.

PHI ziet de mens graag als één geheel en vindt het dan ook logisch dat een mens in tijden van ziekte of onbalans óók als één geheel gezien wordt. In de praktijk betekent dit dat er aandacht is voor geest en lichaam, vormgegeven in een gecombineerd, multidisciplinair geprotocolleerd behandeltraject.

De behandelaren vragen om reflectie, hoe iemand omgaat met stress, hoe iemand ontspant en zij bespreken samen de levensstijl van de cliënt. Dit alles vormt de basis voor de beste behandeling om samen met de cliënt intensief en duurzaam aan de slag te gaan. Wij gaan in de basis standaard uit van het stepped care model en de evidence based behandelmethodieken die volgens de richtlijnen (Multidisciplinaire richtlijn depressie en multidisciplinaire richtlijn angststoornissen; Trimbos Instituut, 2013, 3e revisie) worden voorgeschreven. De belangrijkste componenten in dit behandelprogramma zijn gestoeld op de (2e generatie) Cognitieve GedragsTherapie en de (3e generatie) Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Functiebeschrijving
Je voert als fysiotherapeut uitgebreide intakegesprekken uit bij onze cliënten en voert behandelingen uit aan de hand van het behandelplan in een multidisciplinaire setting. In de behandelingen vorm je samen met de psycholoog en de psychotherapeut het behandelteam. Je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg waar de cliënten worden besproken. Je participeert actief in het te voeren inhoudelijke beleid.

Functie eisen
Je bent een ervaren fysiotherapeut (BIG geregistreerd). Je hebt, bij voorkeur, enkele jaren behandelervaring met psychosomatiek en het werken in een multidisciplinair team. Je hebt ervaring met innovatie, pionieren, kleinschaligheid en cliëntgerichtheid. Je bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk als het gaat om de omgang met cliënten, collegae en externe (para-)medische partners. Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn op basis van je kennis en ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Contactgegevens
Je kunt je brief met motivatie en CV mailen t.a.v. Loekie Tans ( manager Sittard-Geleen ) loekie.tans@phi-med.nl Met vermelding van vacaturenummer 2017/FT

We zien je reactie graag tegemoet vóór 15 juli 2017.
Voor meer informatie over onze organisatie; www.phi-med.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  loekie.tans@phi-med.nl
Meer info  www.phi-med.nl