Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-58411

Vacature: Adviseur HRM voor Zowonen in Sittard

VACATURENR lv-58411 (19-06-2017)

Vacature: Adviseur HRM voor Zowonen in Sittard

ZOwonen is een succesvolle, financieel gezonde woningcorporatie met een bestand van circa 14.000 sociale huurwoningen, waarvan het overgrote deel gelegen is in de Westelijke Mijnstreek. Kernactiviteit is volkshuisvesting: het zorgen voor betaalbare woonruimte voor huishoudens met een beperkt inkomen en voor kwetsbare groepen die extra aandacht behoeven. De markt waarin woningcorporaties opereren is volop in beweging en stelt andere eisen dan voorheen. Tal van maatschappelijke, demografische en economische ontwikkelingen hebben ook ZOwonen geïnspireerd tot een strategie die de verdere basis legt voor een toekomstbestendige corporatie.
Voor het team HRM zijn we op zoek naar een

ADVISEUR HRM

(28,0 – 32,0 uur)


In de functie van Adviseur HRM ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR–beleid. Actuele en toekomstige thema’s zijn: strategische personeelsplanning, HR data en doorontwikkeling e-HR, salarisadministratie, personeelsontwikkeling en opleidingsbeleid, arbo en verzuimmanagement, arbeidsvoorwaarden/benchmark. Maar in deze fase ligt jouw uitdaging vooral in de uitvoering van en praktische ondersteuning bij het HR-beleid. Daartoe behoort o.a. het adviseren en ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers bij de toepassing van de diverse personeelsinstrumenten. We maken in onze organisatie optimaal gebruik van e-HRM, maar daarin zijn we nog niet uitgeleerd. Je draagt bij aan een doorontwikkeling hiervan. Tot jouw takenpakket behoort ook het verwerken van allerlei personele data in ons digitale systeem en het opstellen van periodieke rapportages en verslagen. Een wezenlijke bijdrage in onze ontwikkeling is het intensiveren van de communicatie. Daarin verwachten we van jou een significante bijdrage.

Profiel
je bent een jonge professional, die out-of-the-box durft te denken en te acteren. Je hebt een Hbo denk- en werkvermogen en aantoonbare ervaring in de HR-discipline. Naast kennis en ervaring vinden wij een uitdagende persoonlijkheid even belangrijk. Je hebt een eigen mening, maar flexibel genoeg om te motiveren en inspireren. Je bent doelgericht en analytisch, en in staat om mensen uit dagen en te enthousiasmeren.

Gevraagde competenties
Goede communicatieve vaardigheden. Modern, vlot taalgebruik. Flexibel maar tegelijkertijd vasthoudend. Focus op hoofdzaken met oog voor bijzaken. Klantgericht, sensitief en ondernemend.

Ons aanbod
Een veelzijdige, uitdagende baan bij een dynamische woningcorporatie met oog voor verandering en de drive om continue te verbeteren.
Het definitieve salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring conform de CAO Woondiensten. In beginsel betreft het een dienstbetrekking voor de duur van een jaar.

Informatie
Neem voor vragen over de vacature contact op met Roy van Westering, adviseur HRM, op telefoonnummer 046-4209600.

Reageren?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb je het idee dat de functie goed bij je past ? Dan nodigen we je graag uit om je interesse kenbaar te maken via zowerken@zowonen.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  zowerken@zowonen.com
Meer info  www.zowonen.com