Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59827

Vacature: Slager voor Meatstreet in Born

VACATURENR lv-59827 (18-09-2017)

SLAGER

Wij zijn Meatstreet Born, “niet een huis, maar een straat vol met vlees”. Het breedste vleesaanbod van de markt, met de allerbeste vers vleessoorten en toebereide vleesspecialiteiten die ambachtelijk worden gemaakt door gepassioneerde vakslagers met kennis van zaken. Wij leveren dagelijks onze vleesspecialiteiten aan echte horeca professionals die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. In Born, Beverwijk en Schagen hebben wij moderne vleesproductiebedrijven staan met veel kennis en kunde in huis als het gaat om ambacht. Meatstreet Born telt 110 medewerkers. Ter versterking van ons enthousiaste team zoeken wij per direct: Slagers (m/v)

Functieomschrijving:
Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees, opleggen en verpakken van vleesproducten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid op de werkvloer en de koelcellen. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale productiviteit en klant tevredenheid.

Werkomgeving:
Werken bij Meatstreet is, werken in een gekoelde omgeving. Wij zijn een BRC-HACCP gecertificeerd bedrijf, waar de wetten en normen nagestreefd worden. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken.

Jouw profiel:
Je hebt de slagersvakopleiding afgerond. Je bent een sterk, gemotiveerd, daadkrachtig en enthousiaste persoon en bent een echte teamspeler. Je bent minimaal 17 jaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent flexibel inzetbaar, op maandag tussen 6.00 uur en 18.30 uur en op zaterdag tussen 4.00 uur en 11.30 uur. Je beheerst de Nederlandse taal.

Schijf je motivatie en CV naar Linda Tummers via e-mail: linda.tummers@meatstreet.nl of Meatstreet Born, Heirweg 7, 6121 JP Born.

The Story of Meat:
Onze basis wordt gevormd door ambacht en passie. Dat maakt wat we zijn: slagers met “Heart & Soul”. Het liefst benen wij zelf uit en verwaarden daarmee alle delen van het dier. Uit respect voor het dier, voor vers geportioneerde steaks, voor handgemaakte specialiteiten, ambachtelijke vleeswaren en toebereide traiteur gerechten. Wat hebben we toch een mooi beroep. Voor meer informatie: www.meatstreet.nl

E-mail  linda.tummers@meatstreet.nl
Meer info  www.meatstreet.nl