Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59899

Vacature: IT Technical Support Engineer voor IRIS Nederland in Sittard via WorkingED

VACATURENR lv-59899 (25-09-2017)

Onze opdrachtgever IRIS Nederland BV is één van Europa’s grootste specialisten op het gebied van Enterprise Information Management. IRIS Nederland BV maakt onderdeel uit van de Canon Group. Hun primaire klantenkring bestaat uit grote internationaal georiënteerde organisaties en de top van het midden bedrijf, zoals nationale en internationale advocaten en accountancy (BIG4) kantoren en financiële organisaties. Hun werkgebied is Europa met een focus op België, Nederland, Luxemburg, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Vanwege promotie van één van de huidige collega’s zoeken wij voor hun kantoor te Sittard een:

IT TECHNICAL SUPPORT ENGINEER (FULL TIME) (M/V)

Als IT Technical Support Engineer geef je primair 1e lijns ondersteuning aan gebruikers voor het oplossen van storingen en problemen bij de ECM systemen die door I.R.I.S. Nederland worden beheerd of ondersteund voor grote (internationale) organisaties. Je analyseert de problemen en lost deze waar mogelijk op. Zo nodig worden deze zaken doorgegeven aan de 2e lijns specialisten. Jij blijft echter de verantwoordelijke medewerker voor het afhandelen van het probleem en het daarbij te volgen proces.

Verantwoordelijkheden:
 • Registreren van binnenkomende supportvragen en –storingen betreffende de door I.R.I.S. beheerde of ondersteunde systemen;
 • Zelfstandig oplossen van 1e lijns applicatie-technische storingen;
 • Opschakelen naar 2e lijns support en/of management in geval van escalaties;
 • Actief monitoren van en rapporteren over de performance van de applicaties;
 • Opstellen gebruikersinstructies.

De ideale kandidaat brengt mee:
 • Technische IT achtergrond op HBO niveau;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als IT support medewerker of applicatiebeheer;
 • Ervaring met Enterprise Information Management en/of Document Management Systemen;
 • Ruime aantoonbare kennis van Microsoft Office;
 • Algemene kennis van Microsoft Windows Server, IIS, MS SQL, MS Exchange;
 • Scripting, programmeer- en database query ervaring zijn een pré.

Geboden wordt:
I.R.I.S. Nederland biedt een prettige, informele doch professionele werkomgeving met een bovengemiddeld salaris en uitstekende secundairevoorwaarden. Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden naar bijv. functioneel consultant, projectmanager of architect. Parkeren kan kort bij kantoor en ze hebben een mooie nieuwe kantoortuin in Amsterdam en Sittard.

I.R.I.S. Nederland heeft besloten de werving en selectie exclusief voor deze vacature uit te besteden aan WorkingED – (Inter)national Recruitment.

Heb jij interesse in deze vacature?
Stuur dan je cv met korte motivatie en salarisindicatie aan: info@workinged.eu Heb jij verdere vragen met betrekking tot bovenstaande functie neem dan contact op met Erik Dols (Managing Consultant) via 06-11221414. Uiteraard zullen wij discreet omgaan met een interesse.

E-mail  info@workinged.eu
Meer info  www.workinged.eu