Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59905

Vacature: Parttime Allround Administratief Medewerker Binnendienst voor Wikkelbedrijf Antes in Landgraaf

VACATURENR lv-59905 (25-09-2017)

PARTTIME ALLROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BINNENDIENST VOOR WIKKELBEDRIJF ANTES IN LANDGRAAF


Wie zijn wij
Wikkelbedrijf Antes BV is een vooraanstaande partner in haar regio op het gebied van aandrijftechniek. Door de continue groei van het bedrijf is de back office opzoek naar een nieuwe collega.

De functie
Als administratief medewerker(ster) binnendienst binnen Wikkelbedrijf Antes BV, ben jij de financiële rechterhand van de organisatie .

Je dagelijkse taken bevatten o.a. zelfstandig runnen en aansturen van kantoor met alle daar bijhorende taken , het plannen en inzetten en maken van afspraken voor de directeur.

Het aanmaken van digitale lijsten om de naspeurbaarheid makkelijk en inzichtelijk te maken op diverse vlakken. Het uitzoeken en implementeren van kostenbesparingen over de hele linie. Het bijhouden van personeelsbestand en alle daarbij horende eventuele (subsidie)regels. Het up to date houden van alle financiële verplichtingen.

Zelfstandig kunnen denken en meedenken staat bij deze functie zeer hoog in het vaandel en zal doorslaggevend zijn.

Bovendien ben je bekend met klantencontact en ben je verantwoordelijk voor crediteuren en debiteurenbeleid .Tevens zijn er enkele aanvullende taken. Denk dan o.a. aan: facturatie, order/offerte-verwerking, en het aannemen van de telefoon.

Profiel
Wij zijn op zoek naar een collega die zelfstandig op MBO niveau kan functioneren en prioriteiten kan rangschikken. Je hebt ervaring met de eerder genoemde taken en schrikt hier dus ook niet van terug. Uiteraard ben je stressbestendig en klantvriendelijk.
​Een rijbewijs is noodzakelijk omdat het een allround functie is waarvan verwacht wordt dat er ook soms stukken naar de boekhouder gebracht wordt of stukken naar de post.​

Wij zoeken een collega die:
  • Leergierig is
  • De Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift
  • Klantgericht kan denken
  • In het bezit is van rijbewijs B
  • Ervaring heeft met orderverwerking
  • ​ gedegen kennis ​van MS Office, Word, Excel is ​must
  • Ervaring met ​Exact is een pré

Wij bieden
  • Een uitdagende functie binnen een stabiel bedrijf
  • Bij goed functioneren een vast contract
  • Salaris conform cao (klein metaal)

Solliciteren
Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Mail dan je motivatie en CV per e-mail aan dhr. M.Antes op vacature@antes.nl
meer info: www.antes.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  vacature@antes.nl
Meer info  www.antes.nl