Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59919

Vacature: Werkvoorbereider voor Bam Bouw en Techniek in Maastricht

VACATURENR lv-59919 (26-09-2017)

Vacature: Werkvoorbereider voor Bam Bouw en Techniek in Maastricht

Jij rolt de integrale, BIM-gestuurde werkmethode uit tijdens tender- en realisatiefase, waarmee je een veilige en succesvolle uitvoering waarborgt.

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider bij BAM Bouw en Techniek regio Maastricht ben je verantwoordelijk voor het opzetten, bewaken en bijsturen van projecten in de utiliteitsbouw. Op dit moment werken wij aan de renovatie van het Zuyderland ziekenhuis, de Timmerfabriek en het Eiffelgebouw, beide in Maastricht, zo maar een greep uit onze regioprojecten.

Jij waarborgt de veiligste en meest efficiënte werkmethode gedurende het gehele traject. In overleg met het projectmanagement bepaal je de inzet van onder meer de personeelscapaciteit, materieel en materiaal. Daarnaast lever je technische specificaties aan de uitvoering, onderaannemers en leveranciers.

Bij BAM bouwen we digitaal voordat we écht bouwen, en jij voert de centrale regie bij het werken met een integraal BIM-model. Je hebt een coördinerende rol in het ontwerpproces, en je stelt planningen, inkoopspecificaties, termijnstaten, werkplannen en keuringsplannen op. Jij inventariseert projectspecifieke risico’s en ten behoeve van de kostenbewaking houd je nauwkeurig de diverse materiaalhoeveelheden bij.

Met jouw gespecialiseerde vakkennis adviseer je de projectorganisator en projectleider. Je maakt deel uit van het regioteam met als standplaats Maastricht Airport. In onze regio werken meerdere werkvoorbereiders. Per project wordt het meest geschikte team samengesteld. Je werkt samen met de projectleider en (hoofd) uitvoerder. De eerste maanden bestaat een projectteam uit vijf of zes mensen, eenmaal goed voorbereid neemt dit aantal af.

Wie zoeken wij?
Je hebt hbo bouwkunde of een andere relevante, technische studie afgerond, en je hebt inmiddels een vijf jaar ervaring als werkvoorbereider in de utiliteitsbouw. Je hebt eerder met Revit gewerkt en jij ziet een volledig BIM-gestuurd bouwproces als een streven dat nog voor 2020 te verwezenlijken is.

Voor jou staat het bewaken van veilige uitvoering voorop, jij signaleert gezondheidsrisico’s en onderneemt hier actie op, en maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor jou geen idealisme maar een natuurlijke werkwijze.

Jij stemt jouw woordkeuze af op de ontvanger, zodat je zeker bent dat de boodschap goed overkomt. Ook onder druk blijf jij kalm en accuraat werken. Je werkt graag in een team aan gezamenlijk resultaat.

Wat bieden wij?
Met een hechte groep medewerkers werk je op constructieve wijze in wisselende samenstellingen met elkaar samen. Doorgaans werken de projectteams vanuit de bouwlocatie. De projecten bevinden zich in Zuid- en Midden-Limburg.

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao.

Wie zijn wij?
BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. We realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie en ruimte. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst.

Meer weten over de projecten van BAM Bouw en Techniek regio Maastricht? Klik hier:

Interesse?
Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Maaike Thijssen, Recruitment, via maaike.thijssen@bam.com.

Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan via de ‘Solliciteer’ button op deze pagina! Dat werkt snel en eenvoudig, en op die manier komen jouw gegevens direct en veilig in ons systeem, zodat we jouw cv de aandacht kunnen geven die het verdient.

Wij hechten veel waarde aan het naleven van de privacy wetgeving, kandidaten die per mail solliciteren moeten we helaas alsnog verzoeken om hun sollicitatie via de website te herhalen.

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Solliciteren