Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59940

Vacature: Chef Expeditie voor Wienerberger in Tegelen

VACATURENR lv-59940 (27-09-2017)

Motiveert u uw medewerkers graag bij hun dagelijkse werkzaamheden en behoudt u graag het overzicht over alle expeditieprocessen? Dat komt goed uit, want bij Wienerberger zijn we op zoek naar een gedreven en ervaren



CHEF EXPEDITIE(M/V)

Fulltime, voor onze vestiging Narvik Tegelen


Als chef Expeditie gaat u leidinggeven aan de afdeling, toezien op de veiligheid op het tasveld en verantwoordelijk zijn voor de gehele inrichting (PBM’s en ARBO-richtlijnen) van het picking- en packingproces van klantorders. Ook draagt u zorg voor de administratieve verwerking van order- en leverbonnen plus de registratie van voorraden, afleveringen en voorraadtellingen, regelt u de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden aan de heftrucks en overig rijdend materieel en voert u kwalitatieve en kwantitatieve controles uit.

Wat vragen wij van u?
Voor deze baan op mbo 4-niveau koppelt u enige jaren relevante werkervaring aan leidinggevende capaciteiten. U bent een flexibel, klantgericht en kwaliteitsbewust ingestelde teamspeler met veel ervaring met SAP op het gebied van logistiek- en voorraadbeheer. Daarnaast heeft u veel kennis van producten, toepassingen en logistieke procedures en beschikt u over een heftruckcertificaat. Vanuit uw functie neemt u deel aan verbeterprojecten en overlegt u regelmatig met Productie, TD, Lab en het projectmanagement.

Wat kunnen wij u bieden?
Wij bieden u een interessante baan in een modern bedrijf met een zakelijke maar open sfeer, waarbinnen u alle ruimte krijgt om met vakgerichte cursussen uw capaciteiten verder te ontwikkelen. Bovendien zijn bij Wienerberger de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend te noemen.


Uw reactie:
Wilt u meer weten over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken, op 088-118 51 20. Een sollicitatie, voorzien van cv, stuurt u via de 'Solliciteer' button.

Wienerberger is een gerenommeerd producent en leverancier van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. Over de hele wereld wordt gebruik gemaakt van onze producten.

Kijk op wienerberger.nl om een goede indruk van ons bedrijf te krijgen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Meer info  wienerberger.nl