Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59969

Vacature: Monteur Beveiligingstechniek / BMI (Brandmeld- en Inbraakinstallaties) voor Hatulek in Sittard

VACATURENR lv-59969 (29-09-2017)

Hatulek Group
Op het gebied van de elektrotechniek is er sprake van grote technologische vooruitgang. Het is van groot belang voor bedrijven om te kiezen voor een sterke en solide partner die kan inspelen op deze specifieke markt.

Hatulek is als innovatieve totaalpartner zo ingericht dat alle werkzaamheden betreffende elektrotechniek, domotica, telefonie, beveiliginginstallaties, paneelbouw (engineering, elektrotechnische schema’s (EPLAN), besturingskasten, verdelerinrichtingen, montage, inbedrijfstelling), binnen één organisatie plaatsvinden.

Onze platte organisatiestructuur zorgt voor korte lijnen. Mede hierdoor zijn we in staat om, nationaal en internationaal, snel en efficiënt de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in hoogwaardige en functionele oplossingen.

Ter ondersteuning van de gehele organisatie en ter versterking van de afdeling beveiliging zijn wij op korte termijn op zoek naar een allround en zelfstandige

MONTEUR BEVEILIGINGSTECHNIEK (BRANDMELD- IN INBRAAKINSTALLATIE)

Functieomschrijving:
In deze veelzijdige baan zorg jij voor de installatie en het onderhoud van beveiligingssystemen bij onze klanten. Dagelijks ben je daardoor actief bij een groot aantal verschillende klanten.
Je werkt met een grote diversiteit aan systemen zoals inbraakdetectie, CCTV, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. Je voert conform (veiligheid)voorschriften de werkzaamheden aan de installaties zelfstandig uit. Je hebt tijdens de werkzaamheden contact met de klant en bent verantwoordelijk voor het installeren, programmeren, inbedrijfstelling en het onderhoud van de installatie.
Je denkt mee over eventuele uitbreidingen of aanpassingen in de beveiliging van de bedrijfsvoering van de klant.

Zelfstandigheid, eigen initiatief en het organiseren van je eigen werk zijn belangrijk in deze functie. Je maakt na een inwerkperiode onderdeel uit van de storingsdienst.

Wij Vragen:
Een technische opleiding op MBO-niveau, aangevuld met vaktechnische opleidingen en cursussen op het gebied van beveiliging en inbraak installaties, minimaal een opleiding MBV of installatiedeskundige / onderhoudsdeskundige BMI.

Daarnaast heb je ruime praktijkervaring waarvan minimaal 3 jaar binnen het vakgebied.
Je beschikt over een klantgerichte houding en een proactieve instelling. Je werkt graag in een team, maar je kunt ook zelfstandig en onder tijdsdruk werken. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B.

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team in een snel groeiende en sterk innoverende onderneming in een dynamische werkomgeving. Uiteraard krijg je de beschikking over professioneel gereedschap, de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding en –schoenen, service-auto t.b.v uitvoering werkzaamheden.
Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Meer informatie?
Kijk op www.hatulek.nl

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met de heer P. Tummers (p.tummers@hatulek.nl) of M.Brorens (m.brorens@hatulek.nl)

E-mail  m.brorens@hatulek.nl
Meer info  www.hatulek.nl