Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59973

Vacature: Audio- en Video Service Technician voor Lenco en Trebs in Nuth

VACATURENR lv-59973 (29-09-2017)

Vacature: Audio- en Video Service Technician voor Lenco en Trebs in Nuth

AUDIO- EN VIDEO SERVICE TECHNICIAN

Bert Peels, CEO: “Dagelijks kiezen zo’n 4000 consumenten wereldwijd voor producten van Lenco en Trebs. De mogelijkheden om deze aantallen te verveelvoudigen zijn enorm. Daarom hebben wij een vacature voor een ambitieuze audio- en video service technician die - samen met ons internationale topteam – de optimale service verleent die onze klanten verdienen.”

Inhoud van de functie
 • Reparatie van audio- en video apparatuur voor huishoudelijk gebruik zoals onder andere televisies, (internet)radio’s, platenspelers
 • Oorzaak van defecten opsporen t.b.v. continuous improvement product quality
 • Proactief samenwerken met de technische collegae mbt after sales service en new product development (testen van nieuwe producten voordat deze op de markt komen) om onze gezamenlijke resultaten te verbeteren

Functie-eisen:
 • Afgeronde MTS opleiding richting elektronica of gelijkwaardig
 • Ervaring binnen de sector audio- en video techniek dan wel de ambitie om je hierin verder te ontwikkelen
 • Flexibele-, positieve- en gedreven instelling
 • Secuur, sociaal vaardig en stressbestendig
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je hebt minimaal basiskennis van Engels en Duits
 • Je hebt minimaal basiskennis van MS Office en de toepassing van ERP software.

Wij bieden:
 • een verantwoordelijke, uitdagende en veelzijdige functie in een ambitieuze, internationale en groeiende organisatie;
 • een dynamisch, informeel bedrijf waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waar jouw inzet en prestaties snel herkend worden;
 • prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van prestatie en ervaring.

Over het bedrijf
Lenco (Hi-Fi en Audio) en Trebs (Fun Cooking) zijn merken van Commaxx International NV, een toonaangevende handelsonderneming met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van consumentenproducten. De organisatie ontwikkelt een groot deel van de innovatieve producten in eigen huis en distribueert deze wereldwijd via gerenommeerde verkoop- en distributiekanalen. Naast Lenco en Trebs voert Commaxx de merken Montiss (Steam Cleaning) en Powerpeak (Fitness Equipment).
Het team telt momenteel 80 medewerkers, verdeeld over het hoofdkantoor in Nuth en vestigingen in Frankrijk, Duitsland en Hong Kong. Samen bedienen zij een nog immer groeiend netwerk van verkooppunten in ruim 50 landen. In landen waar geen eigen verkooporganisatie is gevestigd, wordt hecht samengewerkt met lokale distributeurs.

Lenco
Dit van oorsprong Zwitserse merk staat al meer dan 70 jaar synoniem voor technologische precisie op het gebied van hi-fi en audioapparatuur. In de jaren zeventig maakte Lenco furore met premium kwaliteit platenspelers tegen een consumentvriendelijke prijs. Sinds 2015 heeft Commaxx International NV zich over het merk ontfermd. Het doel: Europees marktleider worden op het gebied van platenspelers en een stevige positie innemen op het gebied van audiovisuele systemen. Het uitgebreide assortiment omvat onder andere MP3-spelers, DAB+ radio’s, bluetooth speakers en het PlayLink multiroom audiosysteem. Evenals de overige merken van Commaxx kenmerken de Lenco producten zich door innovatief design, hoge kwaliteit en doordachte gebruiksvriendelijkheid.

Trebs
Trebs is een internationale producent van innovatieve consumentenproducten en staat voor cooking with fun! Juicers, ijsmachines, melkopschuimers, multicookers, smoothie makers en de razend populaire PizzaGusto zijn slechts een kleine greep uit het assortiment van gebruiksvriendelijke niche producten met een trendy design.

Reageren op de vacature Audio- en video service technician
Wil je reageren op de vacature Audio- en video service technician Stuur dan je CV (voorzien van een foto) en motivatiebrief naar p.bruls@lenco.com ter attentie van Peter Bruls.

www.lenco.com en www.trebs.nl

E-mail  p.bruls@lenco.com