Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59978

Vacature: Werkvoorbereider / Calculator Afbouw voor Brentjens in Haelen

VACATURENR lv-59978 (29-09-2017)

WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR AFBOUW


Brentjens neemt sinds 1963 een vooraanstaande positie in op de markt voor hout- en plaatmaterialen. Ons bedrijf levert een breed gamma aan producten in hout, gips, kunststof en verzelcement, alsook isolatie- en ruwe bouwmaterialen. Ter versterking van onze afdeling afbouwsystemen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren werkvoorbereider / calculator. Onze afdeling afbouwsystemen is gespecialiseerd in de montage van systeemwanden en plafonds en het realiseren van complete interieurconcepten.

Functie omschrijving
Je bent verantwoordelijk voor de efficiënte organisatie van verschillende projecten, gericht op het realiseren van bedrijfs-, kantoor- en winkelinterieurs binnen de gestelde planning. Je calculeert met behulp van een calculatieprogramma. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en voor de projectinkopen. Je signaleert afwijkingen van calculatie, specificatie en planning en speelt hier proactief op in.

Functie-eisen
  • Een afgeronde opleiding (MBO/HBO) richting bouwkunde
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met het zelfstandig voorbereiden van een project in de afbouw is een grote pré.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent initiatiefrijk, kunt goed zelfstandig werken en hebt een probleemoplossende en gerichte werkwijze.
  • Je weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en met je cijfermatig inzicht ben je snel in staat om onvolkomenheden uit de calculatie te filteren.
  • Je stelt je klant- en servicegericht op en bent commercieel ingesteld.
  • Je hebt géén 9-5 mentaliteit

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een open en informele bedrijfscultuur bij een groeiend familiebedrijf. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand functieprofiel en voldoe je aan de gestelde eisen? Dán komen wij graag met je in contact! Stuur je motivatiebrief en CV o.v.v. Werkvoorbereider / Calculator Afbouw naar info@brentjens.nl.

E-mail  info@brentjens.nl
Meer info  www.brentjens.nl