Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60022

Vacature: Medewerker Finance & Control voor Profilplast in Sittard

VACATURENR lv-60022 (03-10-2017)


Ter uitbreiding van onze afdeling Finance & Control zijn wij op zoek naar een:

MEDEWERKER FINANCE & CONTROL

De wereld van Profilplast draait om de passie voor kunststof! Heb je een financiële drive, ben je servicegericht én deel jij onze passie? Dan pas jij binnen onze Profilplast Crew!

In deze functie lever je, samen met je collega’s van de afdeling Finance & Control, financial services voor de diverse (internationale) entiteiten van de Profilplast Group. Het team draagt onder andere zorg voor het uitvoeren van de debiteuren-, de crediteuren-, de bankadministratie en de grootboekadministratie. Afhankelijk van je kennis en ervaring wordt je ingezet in de diverse operationele/tactische Finance & Control processen. Je werkt in de dynamische omgeving van de handelsonderneming. Learning on the job en het interne opleidingsprogramma zorgen ervoor dat jij je snel kunt ontwikkelen. De ontwikkelingen binnen de afdeling Finance & Control van Profilplast zijn in volle gang. Jij kunt hierin meegroeien.

Taken
 • Het operationeel ondersteunen bij de financiële en fiscale processen.
 • Het operationeel ondersteunen van de administratieve procedures.
 • Het ondersteunen bij het vervaardigen van de managementrapportages.

Functie-eisen & competenties
 • Startersfunctie voor HBO’er in financiële richting of MBO’er in financiële richting met 4 jaar relevante werkervaring
 • Affiniteit met (internationale) handelsonderneming.
 • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.
 • Praktisch ingesteld.
 • Analytisch.
 • Resultaatgericht.
 • Teamplayer.
 • Gericht op (persoonlijke) ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Wij bieden je een (fulltime 40 uur per week) veelzijdige baan als medewerker Finance & Control binnen Profilplast. Je werkt binnen een dynamische en op kwaliteit gerichte organisatie met een groeiambitie. Wij besteden veel aandacht aan de tevredenheid, persoonlijke ontwikkeling én gezondheid van onze medewerkers.

Bedrijfsprofiel
Als toonaangevende kunststof halffabricaten toeleverancier levert Profilplast meer dan 90.000 kunststof artikelen uit voorraad die dagelijks worden afgeleverd met eigen vrachtauto’s. Het betreft kwalitatief hoogwaardige technische kunststofhalffabricaten waaronder leidingsystemen en constructiekunststoffen van topmerken. De specifieke focus ligt in het stimulerend en innoverend vertalen van kunststoftoepassingen en bovenal duurzaam en gedreven groeien in kennis, teamwork, marktpositie en omvang. Zie ook www.Profilplast.nl.

Heb jij het gevoel dat dit jouw baan is en spreekt het je aan te werken binnen een dynamische omgeving van onze sterke merken? Reageer dan nu en solliciteer direct!
Sollicitaties die niet voldoen aan de functie-eisen kunnen wij helaas niet behandelen.
Schriftelijke sollicitaties aan de afdeling HRM, E-mail: hrm@profilplast.nl

Bemiddeling door uitzendbureaus is niet gewenst.

E-mail  hrm@profilplast.nl
Meer info  www.Profilplast.nl