Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60054

Vacature: (Parttime) Gastheer/Gastvrouw voor Thiessen Wijnkoopers in Maastricht

VACATURENR lv-60054 (04-10-2017)

Wij zoeken een

GASTHEER OF GASTVROUW

MET PASSIE VOOR WIJNEN

“Thiessen Wijnkoopers sedert 1717” of gewoonweg Thiessen is het oudste wijnhuis van Nederland, gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Maastricht met een schitterende winkel en eeuwenoude kelders waar evenementen (zoals diners, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, wijnproeverijen) op maat worden georganiseerd. Wij hechten er veel belang aan dat onze gasten uitstekende service, optimale kwaliteit en persoonlijke aandacht krijgen. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als klantgericht, resultaatgericht, ondernemend en nuchter.

Wij zijn op zoek naar een liefhebber en kenner van wijnen, die het leuk vindt om gemiddeld een paar uur per week (ook op zaterdag en zondag) gasten te ontvangen en rond te leiden in onze wijnkelders, bottelarij en stadswijngaard.
Hij/zij creëert een passende sfeer en geeft tekst en uitleg bij het proeven van onze mooie wijnen. Bij de wijnen worden water, brood en luxe kaassoorten geserveerd.

De gastheer/-vrouw bereidt de proeverijen voor en doet ook de afrondende werkzaam-heden. De proeverijen worden georganiseerd voor individuele personen of voor gezel-schappen vanaf 12 personen en duren gemiddeld 2 uur (incl. voorbereiding en afronding ca. 4 uur).
Op zaterdag en zondag worden ook proeverijen georganiseerd op basis van een open inschrijving; de grootte van de groep kan dan variëren.

Spreekt het bovenstaande je aan, kun je op flexibele tijden en op afroep beschikbaar zijn, dan willen we graag met je kennis maken.

Wil je meer weten over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Gerry Habets via telefoonnummer 00 31 (0)43-3251355.

Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaande vacature?
Stuur dan vóór 1 november a.s. je motivatie per email naar info@mourmansgroep.nl, t.a.v. Marita Reynaerts.
Nadere informatie over ons kun je vinden op www.thiessen.nl

E-mail  info@mourmansgroep.nl
Meer info  www.thiessen.nl