Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60183

Vacature: Senior Financiele Medewerker voor Ons Onderwijsbureau in Heerlen

VACATURENR lv-60183 (13-10-2017)

SPECIALIST IN FINANCIALS 1 FTE

Ons Onderwijsbureau in Heerlen is op korte termijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele senior Financiële medewerker. Heb je ten minste een passende HBO diploma (of vergelijkbaar) en heb je een aantal jaar werkervaring met het verzorgen van de boekhouding, bij voorkeur in AFAS (en/of het onderwijs) ? Weet jij wat je te doen staat om onze klanten optimaal te ontzorgen op het gehele gebied van Financiële administratie? Wil je op termijn doorgroeien en heb je affiniteit met Planning en Control werkzaamheden? Dan hebben wij wellicht de job voor jou!

De werkzaamheden bestaan uit:
  • Het verzorgen van de totale financiële administratie voor je klanten; het betalen van de facturen tot en met het samenstellen van de jaarrekening;
  • Samenstellen van jaar –en meerjarenbegrotingen;
  • Het uitvoeren van analyses, voorbereiden en opstellen van financiële overzichten en maandrapportages;
  • Samen met de rest van het team bouwen aan een hechte samenwerking met de opdrachtgever en openstaan voor het beantwoorden van vragen van jouw opdrachtgevers. Je bent de financieel adviseur/controller van en voor de klant en werkt eventueel op locatie bij de klant.
  • Vanuit je interesse vraag je door bij de klant en zorg je voor maximale ondersteuning en verricht je aanvullende werkzaamheden;;
  • Je staat klaar voor je collega’s, bent creatief én gestructureerd en hebt een commerciële drive;
  • Je bent gedreven om samen een goede dienstverlening te leveren; daarom heb je een kritische professionele houding om zowel de interne als externe processen zo goed mogelijk in te richten.

Spreekt dit je aan? Lees dan verder! Want niet alleen je CV doet ‘ONS’ er toe, je persoonlijkheid is ONS net zo lief! Ben jij degene die:
Graag nauwkeurig en volgens planning werkt? Sta je open voor vragen en verzoeken van je opdrachtgevers en probeer je hen te adviseren omtrent de meest praktische administratievoering? Voel je je verantwoordelijk voor je werk en de vraag van onze opdrachtgevers? Werk je graag gestructureerd en efficiënt naar een deadline toe en haal je voldoening uit het feit dat je samen met je team de klus hebt geklaard?

ONS kort voorstellen:
Ons Onderwijsbureau is een gloednieuwe dienstverlener maar mét jarenlange expertise op het gebied van administratie, consultancy, management informatie én het onderwijs.

Wij bieden:
  • Een baan voor ten minste 9 maanden met uitzicht op vast
  • Werken in een enthousiast team van collega’s met jarenlange kennis en ervaring in het vak
  • Fijne primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?
Stuur dan je sollicitatiebrief naar: sollicitatie@onsonderwijsbureau.nl

E-mail  sollicitatie@onsonderwijsbureau.nl
Meer info  www.onsonderwijsbureau.nl