Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60222

Vacature: Rayon Manager voor Keune Haircosmetics in Noord-Limburg

VACATURENR lv-60222 (16-10-2017)

Keune Haircosmetics is Nederlands’ grootste producent van professionele haarproducten. Wij staan al sinds 1922 klaar voor kappers over de gehele wereld. In ons grote complex in Soest bedenken, ontwikkelen en produceren we de allerbeste producten voor de kappersbranche. We leveren aan meer dan 70 landen wereldwijd, waaronder Frankrijk, Brazilië, Pakistan, Australië en de Verenigde Staten. Hoe groot we ook zijn (en worden!) we zullen onze missie nooit vergeten: kappers de juiste producten meegeven om de true beauty van hun klanten te benadrukken.

Functieomschrijving
Groei, innovatie, professionalisering en passie zijn kernwoorden binnen onze organisatie. En er is ruimte – wellicht voor jou! Onze verkoop afdeling zoekt namelijk versterking. Misschien ben jij onze nieuwe:

RAYON MANAGER M/V

(Voor rayon Noord Limburg)

De vacature Rayonmanager
Als Rayonmanager vertegenwoordig je een vooraanstaande leverancier van professionele haarcosmetica in de kappersbranche. Met een compleet assortiment van hoogwaardige producten, adviseer je onze kappersrelaties op het gebeid van salontoepassingen en verkoopmogelijkheden. Met een grote zelfstandigheid bezoek je bestaande en potentiële relaties en ben je verantwoordelijk voor het planmatig beheer en groei van jouw rayon.

Functie-eisen
Voor deze uitdagende functie in een dynamisch marktsegment zoeken wij kandidatendie beschikken over minimaal 5 jaar succesvolle ervaring in een buitendienstfunctie, bij voorkeur in de (haar-)cosmetica branche. Je bent een sterke persoonlijkheid met een representatief voorkomen. Je hebt overtuigingskracht, organisatietalent en voldoende creativiteit om je rayon verder uit te breiden en je beschikt uiteraard ook over goede contactuele vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een goed pakket arbeidsvoorwaarden maar bovenal een aantrekkelijke werkkring in een solide en sterk groeiend bedrijf.

Sollicitatieprocedure
Ben jij de kandidaat die ons team gaat versterken?
Stuur dan een bondige motivatiebrief met CV én foto via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton
.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteren
Meer info  www.keune.com