Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60230

Vacature: Ordermanager/ Production Planner voor BRB International in Ittervoort

VACATURENR lv-60230 (16-10-2017)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

ORDERMANAGER/PRODUCTIE PLANNER

Locatie: Ittervoort


Wil jij graag werken in een dynamische en flexibele organisatie waar klantgerichtheid voorop staat en er veel ruimte is voor eigen inbreng? Lees dan snel verder!

Dit is BRB International BV:
BRB International BV is een dynamisch en innovatief bedrijf ervaren in het verstrekken van technologische oplossingen met siliconen, olie additieven en chemische stoffen. BRB International BV is uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke en particuliere bedrijven in zijn soort, in de wereld. Een perfecte mix van een dynamische en jeugdige geest.

De kracht van BRB ligt in de betrokkenheid van de medewerkers, de klantgerichtheid en de flexibiliteit in zowel product als service oplossingen. Onze focus op R&D, technische ondersteuning, unieke op maat gemaakte producten en een probleemoplossende mentaliteit onderscheidt BRB van kleinere leveranciers en middelgrote distributeurs, maar ook van grote multinationals.

Gedurende de afgelopen 35 jaar is BRB International BV uitgegroeid van een kleine eenmanszaak tot een internationaal bedrijf met meer dan 250 medewerkers en meer dan 11 locaties over de hele wereld.

Je toegevoegde waarde op de afdeling Planning & Control als Ordermanager/Productie Planner:
De functie van ordermanager/productie planner bij BRB is veelzijdig, je bent een spin in het web. Je neemt het voortouw in het orderproces en zet daarbij het belang van de klant voorop, met als doel tijdige levering aan de klant op een zo efficiënt mogelijk manier. Daarbij werk je nauw samen met andere afdelingen van BRB wereldwijd.

Het is jouw taak om er voor te zorgen dat het productieproces zo efficiënt mogelijk verloopt. Dit doe je door het bevestigen, opvolgen en aanpassen van de verkoop- en productieorders. Hierbij is het belangrijk dat er op een juiste manier gecommuniceerd wordt omtrent de haalbaarheid van klantenorders en afwijkingen in het orderproces.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het proces met betrekking tot de behoefte van de diverse BRB vestigingen wereldwijd, waarbij je kijkt naar de beschikbaarheid van producten en de schakel vormt tussen Purchase, Logistiek en Sales.

Jouw achtergrond als Ordermanager/Productie Planner:
Je vindt het een uitdaging om te werken in een omgeving waar flexibiliteit wordt gevraagd. Je bent proactief, oplossingsgericht en je durft beslissingen te nemen. Je werkt nauwkeurig en je voelt je thuis in een dynamische en veranderende omgeving. Snel schakelen is voor jou geen probleem. Bij het zoeken naar de juiste oplossingen hou jij rekening met de diverse belangen. Je bent sterk in communiceren en tijdens drukte excelleer je.

Verder beschik je over:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in de proces- maakindustrie;
  • Kennis van ERP-systemen, bij voorkeur Microsoft Dynamics AX;
  • Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal.

Jouw talent, werklust en energie worden beloond met:
Een verantwoordelijke functie binnen een groeiende internationale en verkoopgerichte productieorganisatie. De cultuur van de organisatie is informeel, ambitieus, dynamisch en sterk klantgericht. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie & solliciteren:
Om te solliciteren klik je op de 'Solliciteer' button. Hier kun je je CV en motivatiebrief uploaden. Voor nadere informatie over de procedure kun je contact opnemen met Esmee Dirckx, Junior HR Advisor. Voor vragen inzake de functie kun je contact opnemen met Roger Raven, Teamleader Planning & Control. Beide zijn te bereiken op 0475-560300.

Acquisitie of elke andere vorm van contact betreffende deze vacature wordt niet gewaardeerd. CV’s die door bureaus ongevraagd worden gepresenteerd zullen niet in behandeling worden genomen en er kunnen ook geen rechten aan worden ontleend.

Solliciteren
Meer info  www.brb-international.com