Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60270

Vacature: Technisch Manager voor MVGM Winkels in Eindhoven

VACATURENR lv-60270 (18-10-2017)

Ben jij dé technisch regisseur die voor onze opdrachtgevers toegevoegde waarde kan leveren in het weer toekomstbestendig maken van de door ons beheerde winkelportefeuille? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn per direct op zoek naar een:

TECHNISCH MANAGER | MVGM WINKELS | EINDHOVEN FULLTIME (M/V)


De basis van goed winkelmanagement is nog altijd pro-actief commercieel, technisch en administratief vastgoedmanagement. Echter, wij weten ook dat pro-actief vastgoedmanagement niet meer afdoende is om te zorgen voor optimalisatie van het rendement of het toekomstbestendig houden van uw winkelcentra. Als winkelmanagement nemen wij graag het voortouw in de ontwikkeling van winkelcentra en laten wij geen kans onbenut om het winkelcentrum klaar te maken voor de toekomst.

Door onze kritische blik op het winkellandschap ligt de focus van de technisch manager niet alleen op het dagelijks beheer, maar levert, als regisseur, ook een belangrijke bijdrage aan het weer technisch toekomstbestendig maken van het winkelvastgoed. MVGM Winkels behoudt als een goede regisseur het overzicht en staat haar klanten bij met specialistische kennis en persoonlijke en betrokken dienstverlening

Je adviseert over en draagt zorg voor de uitvoering van het technisch beleid in de beheerde portefeuille(s), op zodanige wijze dat de doelstellingen van de opdrachtgevers worden bereikt. Je bewaakt de kwaliteit en onderhoudstoestand van het onroerend goed en verstrekt daartoe de nodige onderhoudsopdrachten. Het opstellen van begrotingen en het tot uitvoering brengen van gebudgetteerde werkzaamheden behoort tot je taken. Buiten de eigen organisatie onderhoud je intensieve contacten met opdrachtgevers. Tevens weet je als technisch regisseur samen met je team een actieve bijdrage te leveren in het weer toekomstbestendig maken van het winkelvastgoed.

Wij zoeken
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding in de richting van bouwkunde en/ of installatietechniek. Woonachtig in de regio Eindhoven. Je hebt enige jaren relevante werkervaring (met aantoonbare resultaten) en uitstekende communicatieve vaardigheden, affiniteit met data, rapportage, een hoge mate van klantgerichtheid en affiniteit met duurzaamheid. Je hebt ervaring met de uitvoering van projecten op het gebied van renovaties en verbouwingen. Je werkt resultaatgericht en hebt het vermogen om in te spelen op gewenste ontwikkelingen. Daarnaast ben je georiënteerd op de wensen en belangen van onze in- en externe klanten.

Wij bieden
Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontplooien binnen een professionele, no-nonsense en transparante organisatie in een enerverende branche. Wij bieden onze medewerkers een prettige werksfeer aan met volop ontwikkelingsmogelijkheden. MVGM heeft een eigen bedrijfsregeling waarin uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd. Kortom: wij bieden je een aansprekende organisatie! Betrokkenheid, resultaatgerichtheid, innovatie en kwaliteit (BRIK) zijn onze kernwaarden.

Bij het uitvoeren van deze functie hoort een lease auto en een mobiele telefoon.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eric Raaphorst.

Solliciteer door je cv en motiviatiebrief te mailen naar: sollicitatie@mvgm.nl

Een internetresearch kan onderdeel zijn van de werving- en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs en zullen wij dan ook niet beantwoorden.

Solliciteren
E-mail  sollicitatie@mvgm.nl
Meer info  www.mvgm.nl