Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-60274

Vacature: Officemanager / Hoofd Binnendienst voor De Vries Brandbeveiliging in Nuth

VACATURENR lv-60274 (18-10-2017)

De Vries Brandbeveiliging B.V., onderdeel van de SK FireSafety Group, is een toonaangevend brandbeveiligingsbedrijf met 33 medewerkers. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze site: www.devriesbrandbeveiliging.nl

Ter versterking van ons team, zoeken wij een full time

OFFICE MANAGER / HOOFD BINNENDIENST

voor 40 uur per week


Binnen De Vries Brandbeveiliging B.V. en de SK FireSafety Group zijn voldoende mogelijkheden aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

De verantwoordelijkheden:
De office manager / hoofd binnendienst die wij zoeken is in staat volledig zelfstandig zijn werkzaamheden uit te voeren. Dit in een team dat streeft naar eenvoud ben jij een belangrijke schakel. We verwachten dat je zicht houdt op de commercieel-administratieve verwerking van aanvragen, orders, klachten, facturatie, offertes en briefwisselingen. Jij hebt het overzicht en je stuurt de binnendienst medewerkers aan.

De juiste kandidaat:
Heeft een HBO achtergrond en ervaring met bovengenoemde werkzaamheden binnen een B2B omgeving. Je motivatie is niet tijdsgebonden en je communiceert uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk, met interne en externe klanten. Je bent zelfstandig, stressbestendig, aansturingsvaardig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent prestatiegericht en je bent flexibel. Je beschikt over actuele computervaardigheden zoals Word, Excel, Accountview, Exact etc.

Ons aanbod:
De Vries Brandbeveiliging kenmerkt zich door een open cultuur waarin zelfstandigheid en vrijheid zeer belangrijk zijn. Wij hanteren een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Reageren op deze vacature heeft geen nut, indien:
  • U niet voldoet aan bovenstaande competenties, kennis en vaardigheden;
  • U zonder succes reeds eerder op deze vacature heeft gereageerd.

Sollicitaties:
Sollicitaties uitsluitend d.m.v. aparte digitale sollicitatiebrief en digitaal C.V. (bij voorkeur voorzien van pasfoto) per e-mail aan: personeel@devriesbrandbeveiliging.nl

Sollicitaties per post of sollicitaties welke niet voldoen aan bovenstaande eisen worden niet meegenomen in onze sollicitatieprocedure.

Actieve acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

E-mail  personeel@devriesbrandbeveiliging.nl
Meer info  www.devriesbrandbeveiliging.nl